iPhone OS 4.0 opnieuw gespot in statistieken
Redactie

iPhone firmware 4.0 – voorlopig hoeven we hem nog niet te verwachten, maar geruchten kunnen geen kwaad. In de statistieken van een applicatie van een bepaalde ontwikkelaar is namelijk iets vreemds opgedoken.

Een van de gebruikers van zijn applicatie zat volgens de grafiek op iPhone firmware versie 4.0, eigenaardig omdat die firmware nog niet te downloaden is, en hooguit in de eerste testfases bij Apple zit.

iPhone firmware 4.0 echt of niet?

Of de applicatie ook echt is gebruikt door een toestel op firmware 4.0, of dat de ontwikkelaar of een grappenmaker met de statistieken gesjoemeld heeft blijft gissen.

Ook over de functies in OS 4.0 is nog weinig te zeggen, er zijn namelijk nog nauwelijks geruchten. Wel komt de firmware naar verwachting tijdens de Worldwide Developers Conference – in combinatie met een nieuwe versie van de iPhone – beschikbaar.

Via: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Swen

    Lijkt mij sterk hij heeft geprogammeerd de firmwares.
    En 4.0 zou dan toch bij Unknown moeten komen staan omdat hij niet herkend KAN worden

  • K de V

    Een andere aanwijzing is dat de neef van de overbuurman van de zus van mijn broer ook al 4.0 heeft genoemd in relatie tot de app die zij wilde kopen voor de iphone die zij al besteld zei te hebben (maar dat laatste had ze niet van zich zelf)…