iPhone OS 4 bèta 4 brengt gepersonaliseerd woordenboek
Redactie

Elke bèta van een nieuwe OS brengt nieuwe mogelijkheden mee. Ondertussen zit de vierde OS reeds aan zijn vierde versie. En bij deze laatste wordt er een gepersonaliseerde woordenboekfunctie toegevoegd. Dit maakt het voor gebruikers mogelijk eigen woorden en spellingsvormen op te slaan in de woordenboek.

Wat is het nut?

Eén van de vele kleine nieuwigheden die de laatste bètaversie van OS 4 met zich mee brengt is de mogelijkheid om eigen woorden en unieke spelling toe te voegen bij de woordenboekfunctie. Dit zorgt ervoor dat jouw eigen woorden worden aanbevolen wanneer gebruikers deze intypen.

Deze nieuwe optie genaamd “Edit User Dictionary” kan bij de toetsenbordsectie bij instellingen worden teruggevonden. Daar kunnen gebruikers op de ‘+’ drukken en hun eigen woorden toevoegen.

iPhone OS 4

Wanneer de laatste OS 4 officieel door Apple werd aangekondigd werden er verscheidene nieuwe mogelijkheden publiek gemaakt, echter zou deze ook zo’n 100-tal kleine aanpassingen bevatten die niet formeel gingen worden gecommuniceerd. Een andere nieuwe functie van de bèta 4 is de optie om foto’s in landschapsmode te bekijken.

Bron: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.