iPhone OS 3.2: Wat staat er op het verlanglijstje?
Redactie

Er is geen twijfel mogelijk omtrent het gerucht dat Apple reeds hard aan het werken is aan de iPhone OS 3.2, de tweede volgende kleine update van OS 3. Hoewel OS 3.1 slechts twee weken uit is (sinds 9 september) lijkt het misschien nog te vroeg om hierover te speculeren zou je denken… niet indien het verleden zich herhaalt.

 

Bij wijze van vergelijking: OS 2.1 kwam uit op 12 September 2008. Iphone OS 2.2 bèta 1 kwam uit op 25 september met enkele vernieuwingen voor de App Store en Safari’s UI. En OS 2.1 bèta 2 kreeg zijn belangstelling op 24 oktober met Google Street View, SDK-ondersteuning voor line-in audio en directe podcast downloads en streaming. Tenslotte werd de laatste OS 2.2 uitgebracht op 21 november waar Google Street View en de mogelijkheid om podcasts op het toestel zelf op te vragen twee grote veranderingen waren.

iphone_3.2_teaser[1]

 

 

 

 

 

Aldus zou het mij niet verbazen moest 3.2 bèta 1 voor het einde van deze maand nog uitkomen met een offciële versie binnen enkele maanden. Wat zouden jullie nog graag veranderd willen zien? Deel je behoeftes met ons allemaal in de comments.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.