iPhone OS 3.1.3: Verbeteringen en oplossingen
Redactie

iPhone OS 3.1.3 is net uitgebracht door Apple. Voor de iPad is er al het OS 3.2 maar een aantal minuten geleden werd het nieuwe iPhone OS uitgebracht. Met deze update hebben de iPhone 3GS gebruikers een verbeterd batterijpercentage. Een oplossing voor een probleem waarbij applicaties uit de App Store soms niet werden gestart. Als derde is er een oplossing voor een probleem waarbij een programma kon crashen bij gebruik van het Japanse Kana-toetsenbord.

Jailbreakers

Jailbreakers moeten nog niet updaten naar dit nieuwe iPhone OS. Het iPhone dev-team heeft via zijn Twitter laten weten dat jailbreakers nog niet moeten updaten aangezien je dan de jailbreak kwijt raakt. Voor unlockers via Blacksn0w of yellowsn0w is het al helemaal van belang om niet te updaten omdat de iPhone dan niet meer gebruikt kan worden. GeoHot heeft nog niet gereageerd op de nieuwe firmware. Het is dus onduidelijk of je wel kan updaten als je Blackra1n gebruikt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dominic

  Eens ff downloaden 🙂

 • Super, goed gezien Yoeri!

 • ronald24e

  Ik wacht nog even, zit met mijn jailbreak die ik graag wil behouden;)

 • Klopt het dat tethering weer terug is in Nieuwe is????

 • @Joost T-Mobile heeft tethering inderdaad meegestuurd met deze firmware update. De melding die een paar weken geleden in beeld kwam is nu ook weer te zien. Je kan er dus nog niets mee.

  Volgens T-Mobile komt tethering in het eerste kwartaal van 2010.

 • Tan

  Ja ik ben dus de sukkel die perongeluk heeft ge-update (zonder opslaan van SHSH in cydia) en er dan vervolgens later achterkomt dat firmware 3.1.3 op de 3Gs dan niet te jailbreaken is. Is er iemand met inside info van wanneer deze jailbreak gaat komen?

  Gr Tan