iPhoned iDeals: de 5 + 1 beste Apple-opladers op een rijtje

Gijs Ettes
2 mei 2014, 15:02
3 min leestijd
iPhoned iDeals: de 5 + 1 beste Apple-opladers op een rijtje

Apple levert bij elke iPhone, iPad of iPod touch een oplader mee die je kunt gebruiken om het apparaat van stroom te voorzien. Het kan echter voorkomen dat je bijvoorbeeld je iPhone oplader kwijtraakt of toe bent aan een kabeltje met meer mogelijkheden. Gelukkig hoeft dat niet al teveel te kosten. Hierna lichten we de beste 6 alternatieven voor de standaard iPhone oplader je uit!

Apple Lightning-kabel (€19,-)

Apple lightning

Mocht je je iPhone oplader verliezen, dan kun je ervoor kiezen om een Apple Lightning-kabel aan te schaffen. Deze is gemakkelijk te verbinden met je iPhone, iPad of iPad touch en je pc of Mac. Vervolgens kun je hem gebruiken om je Apple-toestel te synchroniseren en opladen. Houd er wel rekening mee dat opladen via de usb-poort van je computer aanzienlijk langzamer gaat dan via het stopcontact. Daarnaast heb je voor oudere iPhones (4S of ouder), iPads (iPad 3 of ouder) en iPods (4e generatie of ouder) de 30-pins-connector nodig, anders past het kabeltje niet.

Meer informatie Bestel nu >>

Belkin Thuislader USB 1A (€24,99)

belkin

De naam zegt het al: deze iPhone oplader van Belkin is alleen thuis te gebruiken. Je plugt de zwarte adapter in het stopcontact, waarna je in de usb-poort bijvoorbeeld een Lightning-kabel kunt inpluggen. Op die manier voorzie je supersnel je favoriete Apple-toestel van stroom. Houd er wel rekening mee dat er geen apart kabeltje wordt meegeleverd, dus deze moet je bijbestellen. Zoals je hieronder ziet, hoeft dit echter niet veel te kosten.

Meer informatie Bestel nu >>

Valenta Tech USB 2.4A Kabel 30 Pin (€12,99)

valenta iphone oplader

Heb je een ouder Apple-toestel, dan kun je gaan voor dit Valenta-kabeltje. De kabel heeft een lengte van een meter en is voorzien van een 30-pins-connector. Dat betekent dat hij werkt met de iPhone 4S en eerdere Apple-telefoons, maar ook met de iPad 1, 2 en 3 en iPods van de vierde generatie en ouder. Het accessoire is iets goedkoper dan de officiële Apple-kabel en daarmee handig als vervangende of reservekabel. Verzending is gratis en de kabel is direct leverbaar.

Meer informatie Bestel nu >>

A-solar Xtorm Power Bank 5200 (€39,-)

xtorm iphone opladers

Heb je niet de beschikking over een stopcontact of een usb-poort om je Apple-toestel op te laden, dan is een powerbank dé uitkomst. Deze back-up batterij van Xtorm heeft een capaciteit van 5200 mAh en kan daarmee bijvoorbeeld de iPhone 5S circa drie keer volledig opladen. Je kunt er daarnaast ook een iPad of iPod van stroom voorzien. Ideaal dus voor als je onderweg bent en voor langere tijd niet in de buurt komt van het stopcontact. De powerbank zelf kun je via usb of netstroom opladen.

Meer informatie Bestel nu >>

Mophie Juice Pack Air (€69,95)

mophie iPhoned iDeals

Ben je vaak onderweg en heb je dan geen stopcontact tot je beschikking? Dan kan het voorkomen dat de accu van je iPhone 4 of iPhone 4S uitvalt, wat natuurlijk ontzettend vervelend is. Gelukkig biedt de Mophie Juice Pack Air uitkomst. Dit accessoire heeft een ingebouwde accu die je iPhone weer van nieuwe energie voorziet. Het apparaatje zelf kan vervolgens middels de zonnecel of het elektriciteitsnet weer worden opgeladen voor later gebruik.

Meer informatie Bestel nu >>

A-solar Xtorm Solar Power Pack (€74,95)

Solar2 iPhoned iDeal

Ook voor de iPhone 5 en iPhone 5S bestaat er een krachtige Power Pack met een capaciteit van maar liefst 2300 mAh, die je iPhone volledig kan bijladen. De A-Solar Xtorm Solar Power Pack is een slanke hoes waar je iPhone precies in past. De accu is daarnaast een stevige case waarmee je je dure bezit beschermt tegen valpartijen. De accu kun je na gebruik opladen met een usb-kabel.

Meer informatie Bestel nu >>

Check ook onze tips voor het kopen van de goedkoopste iPhone!

Bekijk de iPhoned iDeals van de vorige weken

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen