iPhone ontploft in gezicht van jongen
Redactie

Een jongen die de iPhone van een vriendin eens van naderbij wou bezichtigen had wel een zeer nare ervaring met het toestel. De iPhone ontplofte in zijn handen waardoor er enkele stukjes glas in zijn oog vlogen.  De bezorgde moeder van de jongen aarzelde niet om de consumentendienst van Apple te contacteren over het voorval. Deze wist hierop te reageren met het antwoord dat het onmogelijk is dat het toestel ontploft, echter is de oorzaak hoogstwaarschijnlijk een oververhitte batterij. Het slachtoffer heeft inmiddels besloten een klacht neer te leggen.

Het is niet de eerste keer dat batterijen van de iPhone oververhit geraken. Maar dat er ontploffingsgevaar aan vasthangt, verbaast me enorm. Dit brengt Apple wel in een zeer beschamende situatie.

Heb je nog gehoord van dergelijke voorvallen? Bespreek ze op ons forum.

iphone3GS_heat_320[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: La Provence

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dat dit nog zowaar kan.

 • Pingback: Update: Meer nieuws vrijgegeven omtrent ontplofte iPhone - iPhoned.nl()

 • Bullshit, i got the iphone and nothin happend, its the dude his own fould!

 • Alex85

  Ach, het is maar hoe je er mee om gaat, spullen van Apple die spontaan stuk gaan daar is wel wat meer voor nodig. Als je ziet hoe sommige mensen en dan vooral de jeugd met spullen omgaan. iPhones kunnen erg warm worden als ze erg intensief worden gebruikt, maar zet hem dan ook even uit of zet de scherm verlichting minder helder, misschien heeft zijn vriendin er heel vaak klappen op gegeven omdat het even niet deed wat het moest doen en heeft dat geleid tot het exploderen van het touchscreen. Ik hoor wel meer van deze verhalen maar ik heb zelf nog nooit problemen onder vonden bij Apple producten en ik werk al 8 jaar met Apple producten en heb al mijn derde iPhone. Kijk als het nou een product van M$ is.
  Al met al zal Apple niet zo beroerd zijn om die jongen iets in de zin van vergoeding terug te geven (in dit geval zijn vriendin)

 • majorie

  was vandaag bij mn broer en vertelde dat zijn iphone ook is ontploft heel de sherm er uit nou ik heb er ook een maar vind toch beetje eng zo ding wat kan ontploffen