Gaat de Eredivisie naar Apple? (iPhone-nieuws #48)

Michel van 't Klaphek
3 december 2022, 16:11
2 min leestijd
Gaat de Eredivisie naar Apple? (iPhone-nieuws #48)

Apple zou interesse hebben in de Eredivisie en een belangrijke update. Dit is het grootste Apple- en iPhone-nieuws van de week.

Lees verder na de advertentie.

Apple brengt belangrijke iPhone-update uit

ios 16.1.2

Apple heeft een nieuwe iPhone-update uitgebracht. iOS 16.1.2 volgt relatief snel op de vorige update en voegt daarom geen nieuwe functies toe. Wel worden enkele problemen opgelost.

Zo verhelpt de update problemen met de ongelukdetectie-functie van de iPhone 14 en iPhone 14 Pro. Deze zorgt ervoor dat je iPhone automatisch hulp inschakelt op het moment dat je in een ongeluk terechtkomt. Er waren echter meerdere problemen met deze functie die nu hopelijk opgelost zijn.

→ Zo kun je iOS 16.1.2 downloaden

Eredivisie op Apple TV+: Apple wil uitzendrechten kopen

Apple eredivisie

Apple zet vol in op live sport voor het streamingdienst Apple TV+. Nadat we eerder dit jaar al hoorden dat de Major League Soccer, de Amerikaanse voetbalcompetitie, wordt uitgezonden, lijkt Apple nu ook de uitzendrechten voor de Eredivisie te willen kopen.

Daarvoor moet het bedrijf nog eerst een hoger bod uitbrengen dan de gevestigde partijen als ESPN en Ziggo. iPhoned hoorde dit nieuws van sportmarketeer Chris Woerts in Vandaag Inside: De Oranjewinter

→ Neemt Apple de Eredivisie over?

Muzikaal terugblikken op 2022

spotify wrapped 2022 featured

De tijd van eindejaarslijstjes is aangebroken, ook op muzikaal gebied. Afgelopen week begon Spotify met de 2022-editie van Wrapped. Hierin blikt Spotify samen met jou terug op het muzikale jaar.

Apple Music-abonnees kunnen ook terugblikken, maar dan met Replay 2022. Ook dit overzicht laat zien waar je afgelopen jaar het meest naar hebt geluisterd. Met Instafest kun je een festivalposter van jouw muziekjaar maken.

→ Zo bekijk je Wrapped 2022, Replay 2022 en Instafest

App Store Award-winnaars 2022 bekend: BeReal is grote winnaar

app van het jaar 2022

Elk jaar presenteert de redactie van de App Store een lijst met de beste apps van het jaar. Hierbij richten ze zich vooral op design, gebruikerservaring en technische innovatie.

De absolute winnaar is BeReal. Deze ‘anti-Instagram’ daagt gebruikers uit om op een willekeurig moment binnen twee minuten een foto te maken. Hierdoor krijg je een echte blik in het leven van vrienden en familie. De iPhone-game van het jaar is Apex Legends Mobile.

→ Dit zijn alle App Store Award-winnaars

Benieuwd naar iOS 17? Dit concept geeft je alvast een voorproefje

Het YouTube-kanaal Concept Central maakt regelmatig concepten van (nog) niet bestaande programma’s en besturingssystemen. Deze keer gingen ze aan de slag met iOS 17, de grote opvolger van het huidige iOS 16.

Het concept, dat op geruchten gebaseerd is, laat onder meer zien hoe Apple het lockscreen nog meer kan vernieuwen. Ook krijgen de widgets een flink make-over in de video.

→ Dit iOS 17-concept is de moeite waard

Het laatste Apple- en iPhone-nieuws:

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu