Nieuwsoverzicht week 43: iPhone X pre-order, iOS 11.1 en meer

Lars Paijmans
28 oktober 2017, 16:33
2 min leestijd
Nieuwsoverzicht week 43: iPhone X pre-order, iOS 11.1 en meer

Heb je deze week niet al het iPhone-nieuws gevolgd? Geen probleem! In ons wekelijkse overzicht zetten we het belangrijkste nieuws uit de wereld van Apple op een rijtje.

iPhone X nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

iPhone camera privacy

Klaar voor de start. Af! Je kunt vanaf nu de iPhone X reserveren in Nederland. We hebben er lang op moeten wachten, maar de iPhone X is vanaf nu eindelijk te reserveren in Nederland. Ons land zit bij de eerste groep landen, dus in tegenstelling tot voorgaande jaren hoef je geen ritje naar Duitsland te maken. Als je er snel bij bent met je bestelling, dan wordt je iPhone op 3 november geleverd. Naar verwachting loopt de levertijd al snel op. Lees daarom ook onze pre-order tips om het bestellen zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

→ Lees verder over de iPhone X pre-order

Levertijd iPhone X: check hier de actuele voorraad

Ben je van plan om de nieuwe iPhone in huis te halen, dan ben je uiteraard afhankelijk van de iPhone X levertijd. In dit overzicht zetten we de actuele voorraad van de X op een rijtje, zodat je weet waar je het toestel het beste kunt bestellen. Hoewel de iPhone 8 en 8 Plus bij de release vrij goed beschikbaar waren, is dat bij de iPhone X een heel ander verhaal. Zoals de geruchten al voorspelden, was de voorraad zeer beperkt, waardoor de Apple Store-levertijden al snel opliepen naar meer dan vijf weken. Ondertussen zitten nog veel mensen op het toestel te wachten.

→ Lees verder over de iPhone X voorraad

‘watchOS 4.1 en iOS 11.1 verschijnen volgende week’

iOS 11.1 Apple Pay Cash

De Golden Master van watchOS 4.1 is uitgelekt, waardoor we nu meer weten over de release van deze Apple Watch-update en iOS 11.1. Opvallend genoeg lijkt Apple Pay Cash nog steeds te ontbreken. De gelekte Golden Master van watchOS 4.1 werd ontdekt door ontwikkelaar Guilherme Rambo, die de afgelopen maanden al vaker dit soort info vroegtijdig opspoorde. Hoewel de uiteindelijke inhoud van de update natuurlijk nog kan wijzigen, zijn er een aantal dingen die opvallen.

→ Lees verder over iOS 11.1

‘Verkoopcijfers iPhone 8 vallen lager uit dan verwacht’

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus verkopen minder dan verwacht in de Verenigde Staten. Volgens een nieuw rapport zijn de verkoopcijfers zelfs minder goed dan die van een gemiddeld S-model. Volgens MacRumors waren de iPhone 8 en iPhone 8 Plus samen goed voor 16 procent van alle verkochte iPhones in de Verenigde Staten, tussen juli en september van dit jaar. Dat is 8 procent minder dan de iPhone 6S en 6S Plus twee jaar geleden, die destijds een aandeel van 24 procent hadden. Het rapport van MacRumors is gebaseerd op een groep van 500 Apple-klanten, die in het afgelopen kwartaal een iPhone gekocht hebben.

→ Lees verder over de iPhone 8 verkoopcijfers

Categorieën: Apple, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's