Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Nieuwsoverzicht week 42: Apple Pay, de nieuwe Beats-koptelefoon en meer

Dilara Isik
19 oktober 2019, 16:44
3 min leestijd
Nieuwsoverzicht week 42: Apple Pay, de nieuwe Beats-koptelefoon en meer

Ook deze week gebeurde er veel op het gebied van Apple. Niet alles kunnen volgen? Geen probleem. Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van de afgelopen dagen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister brengt kastje uit dat waarschuwt tegen flitsers

Flitsmeister One 2

Flitsmeister is al jaren één van de populairste navigatie-apps. Het bedrijf van Nederlandse bodem heeft er nu een nieuwe manier bij om hoge verkeersboetes te voorkomen: de One. Dit kastje plaats je op je dashboard en waarschuwt voor flitsers. De Flitsmeister One is een klein, zwart apparaatje dat je op je dashboard bevestigt en waarschuwt voor flitscontroles. De Flitsmeister One komt in december uit, maar is nu al tijdelijk met korting te bestellen.

→ Lees verder over de Flitsmeister One

Nationale Recycle Week: Zo recycle je je oude Apple device

Heb jij nog een oude iPhone in je kast liggen? Dat is niet goed voor het milieu: veel onderdelen van de telefoon kunnen immers nog goed gebruikt worden. Ook kun je voor je oude device soms nog wat geld terugkrijgen. De hoogste tijd dus om je kast op te ruimen en die oude devices in te leveren. In het kader van de Nationale Recycle Week lees je wat er met jouw iPhone gebeurt als je ‘m inlevert. Ook zetten we een paar recycle-apps voor je op een rijtje.

→ Lees verder over het recyclen van je oude iPhone

Apple brengt nieuwe Beats-koptelefoon met actieve ruisonderdrukking uit

Beats heeft de Solo Pro aangekondigd, een over-ear hoofdtelefoon met actieve noise cancelling. Beats, een dochterbedrijf van Apple, brengt het product voor 299 dollar uit. De hoofdtelefoon is in de Verenigde Staten per direct te bestellen. Over een Nederlandse release en adviesprijs is nog niets bekend. De eerder dit jaar onthulde Powerbeats Pro zijn wel in ons land verkrijgbaar. De Beats Solo Pro is uitgerust met de H1-chip, waardoor je Siri kunt gebruiken. Deze chip is ook aanwezig in de AirPods 2 en eerder genoemde Powerbeats Pro. Bovendien gaat koppelen met je iPhone makkelijker dankzij de H1-chip.

→ Lees meer over de Beats Solo Pro

De komst van Apple Pay

Na lang wachten is het vanaf deze week mogelijk om met Apple Pay te betalen via je iOS-apparaat. ABN AMRO kondigde de Apple Pay-ondersteuning begin september aan en nu kunnen klanten van de bank eindelijk met Apples betaaldienst aan de slag. Inmiddels ondersteunen meerdere banken de betaaldienst en is het zelfs mogelijk om meerdere passen van meerdere banken in te stellen. Met Apple Pay is het mogelijk om in winkels contactloos te betalen met je iPhone of Apple Watch. Je koppelt je betaalkaart aan de Wallet-app op je iOS-apparaat, waarna je gemakkelijk kunt afrekenen door je iPhone of Watch tegen de betaalterminal aan te houden. Apple Pay is ook geschikt voor online betalingen.

→ Lees meer over Apple Pay

iPhone 2020-geruchten: 7 dingen die we al weten over de nieuwe iPhones

iPhone 2020

De iPhone 11 ligt nog maar net in de winkel, maar de eerste geruchten over de iPhone 2020 doen al de ronde. Zo krijgen de nieuwe modellen waarschijnlijk een Touch ID-sensor, zal het ontwerp invloeden hebben van de iPhone 4 en zou de notch in het scherm verdwijnen. Ook zou Apple naar verwachting aan het begin van 2020 een opvolger van de iPhone SE uitbrengen. Helaas zullen we wel weer tot september moeten wachten voor de opvolgers van de iPhone 11 en 11 Pro.

→ Lees meer iPhone 2020 geruchten

Bron afbeelding: Benjamin Geskin
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu