De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Update van iOS 17 zorgt voor wifi-problemen (iPhone-nieuws #41)

Piet-Jan Lentjes
14 oktober 2023, 16:03
3 min leestijd
Update van iOS 17 zorgt voor wifi-problemen (iPhone-nieuws #41)

De nieuwste versie van iOS 17 zorgt bij sommige iPhone-bezitters voor wifi-problemen en wij vertellen je waarom je twee iPhones beter niet op elkaar moet leggen. Dit was het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week!

Lees verder na de advertentie.

iOS 17 geeft problemen met de wifi-verbinding

ios 17 wifi problemen

Heb jij je iPhone al bijgewerkt naar iOS 17? Sommige gebruikers hebben nu al spijt, want ze lopen in iOS 17 tegen een paar irritante wifi-problemen aan. Dit zijn apps die geen gegevens kunnen binnenhalen en een ontzettend trage wifi-verbinding. Maar waar wat nu?

En er is een (tijdelijke) oplossing!

Dit is waarom je iPhones nóóit op elkaar moet leggen

iphone op elkaar leggen

De iPhone is robuust en krassen zie je ook niet zo heel snel op het scherm als je een beetje voorzichtig bent. Toch is er één ding dat je niet moet doen: iPhones kun je beter niet op elkaar leggen. Tenminste, niet op een bepaalde manier. Doe je dit wel? Dan loop je de kans op lelijke krassen op het glas.

Ik wil geen krassen op het glas!

‘iPhone 16 Pro krijgt ook een camera met tetraprisma’

camera iPhone 15

Het is nog even wachten voordat de iPhone 16 Pro uitkomt, maar de eerste geruchten druppelen inmiddels binnen. Volgens doorgaans betrouwbare Apple-kenner Ming-Chi Kuo krijgt de opvolger van de iPhone 15 Pro een leuke upgrade voor de camera. De iPhone 16 Pro neemt namelijk de speciale camera van de iPhone 15 Pro Max over.

Nieuwe camera voor de iPhone 16 Pro? Kom maar op!

Een 30 W-oplader voor je iPhone? Écht de moeite waard?

30 W-oplader

Je wilt je iPhone natuurlijk zo snel mogelijk opladen en daar heb je een goed oplaadblokje voor nodig. Je verwacht misschien dat de 30 W-oplader van Apple de beste koop is. Toch kun je voor je iPhone beter een 20 W-oplader gebruiken. Wij vertellen waarom dat zo is!

Dit is waarom een 20 W-oplader meer dan genoeg is

iOS 17 maakt je oude iPhone langzamer (of toch niet)

ios 17 traag

Vrijwel bij elke grote update van iOS, klagen iPhone-bezitters dat hun iPhone langzamer is geworden. Dit is ook weer het geval bij de update naar iOS 17. Maar is het écht zo? En waar ligt het dan aan? Met behulp van een iPhone SE 2020 hebben we de snelheid van iOS 17 getest!

En hoeveel langzamer is dat dan?

Tim Cook vertelt waarom we elk jaar een nieuwe iPhone nodig hebben

tim cook apple

Tim Cook bracht onlangs een bezoekje aan Europa. In een interview tijdens deze trip deed hij een aantal interessante uitspraken over Apple en de toekomst van de iPhone. Hij vertelt onder andere waarom je elk jaar een nieuwe iPhone nodig hebben en wat hij zelf doet voor het milieu.

Elk jaar een nieuwe iPhone? Waarom dan?

iPhone gevonden? Dit moet je doen

verloren iphone

Het komt niet vaak voor, maar als je een iPhone hebt gevonden zijn er verschillende manieren om erachter te komen van wie hij is. Maar tegenwoordig heeft vrijwel iedereen de iPhone beveiligd met code of Face ID. Maar ook dan kun je gelukkig wat doen om de eigenaar terug te vinden.

Zo vind je de eigenaar terug van een gevonden iPhone

Gaat je iPhone ‘s nachts uit? Je bent niet alleen

iPhone irritatie

Heb je gemerkt dat je iPhone zichzelf ‘s nachts uitschakelt, terwijl de batterij nog voldoende is opgeladen? Je bent niet de enige die dit probleem heeft. Veel iPhone-gebruikers hebben inmiddels gemeld dat hun toestel zichzelf ‘s nachts uitschakelt en urenlang uit blijft. Maar wat nu?

Wanneer lost Apple dit probleem op?

Meer iPhone-nieuws

Bronnen afbeeldingen: Apple, Saketh Garuda
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu