De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

iPhone 12 is flink in prijs gedaald en nieuwe updates (iPhone-nieuws #4)

Michel van 't Klaphek
29 januari 2022, 16:18
3 min leestijd
iPhone 12 is flink in prijs gedaald en nieuwe updates (iPhone-nieuws #4)

Nieuwe software-updates, een flink goedkopere iPhone 12 en de iPhone SE 2020 kun je echter beter links laten liggen. Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van afgelopen week.

Lees verder na de advertentie.

Apple brengt updates uit voor iPhone, iPad, Apple Watch en Mac

iOS 15.3 RC

Afgelopen week bracht Apple nieuwe updates voor al haar apparaten uit. iPhones en iPads kunnen bijwerken naar iOS 15.3 en iPadOS 15.3. De nieuwe versies lossen vooral bugs op: grote nieuwe functies hebben wij nog niet ontdekt.

watchOS 8.4 is vooral belangrijk voor mensen met een Apple Watch Series 7. De nieuwe update lost namelijk het oplaadprobleem op. Sommige mensen konden hun horloge niet langer van stroom voorzien. macOS Monterey 12.2 voert eveneens een klein aantal verbeteringen door.

 Zo kun je iOS 15.3, iPadOS 15.3, watchOS 8.4 en macOS 12.2 downloaden

‘iPhone 14 Pro krijgt titanium behuizing’ (en wordt steviger dan ooit)

iphone 14 pro titanium

Het lijkt erop dat Apple aan de materiaalkeuze van de iPhones gaat sleutelen. Volgens geruchten krijgt de iPhone 14 Pro (Max) een behuizing van titanium.

Onder meer de Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase heeft dit gerucht al eerder de wereld in gestuurd. Door het materiaal te veranderen zou dit een van de ‘grote veranderingen’ in het design van de iPhone 14 Pro kunnen zijn.

 Krijgt de iPhone 14 Pro een behuizing van titanium?

iPhone 12 flink in prijs gedaald: hier is ‘ie het goedkoopst

iphone 12 mini flop uitgelicht

De iPhone 12 doet nauwelijks onder voor de iPhone 13, maar is veel goedkoper. Wij deden afgelopen week een rondje langs de velden om te kijken waar het toestel het goedkoopst is.

Los (via Bol.com) is het toestel nu al vanaf 730 euro verkrijgbaar. Heb je liever een iPhone 12 met abonnement? Neem dan eens een kijkje bij Vodafone. Hier betaal je ruim 100 euro minder voor een toestel ten opzichte van de losprijs. In onderstaand artikel zetten we alle iPhone 12-aanbiedingen voor je op een rijtje.

 Dit zijn de beste iPhone 12-aanbiedingen van het moment

iOS 15.4 maakt Face ID met mondkapje mogelijk

iPhone Face ID

Ein-de-lijk. Apple heeft de eerste testversie van iOS 15.4 uitgebracht en de grootste verandering maakt ons erg blij. Voortaan kun je Face ID (gezichtsherkenning) ook gebruiken terwijl je een mondmasker draagt en géén Apple Watch hebt.

Dit is natuurlijk hartstikke fijn. Je hoeft straks bijvoorbeeld niet je mondmasker in de trein, winkel of een openbare plek af te doen om de gezichtsherkenning van je telefoon te gebruiken. Het is nog niet duidelijk wanneer iOS 15.4 uitkomt. De eerste bètaversie is al wel beschikbaar.

 Lees verder over iOS 15.4 en Face ID

Review-update: koop de iPhone SE 2020 niet meer

iphone SE 2020 review update

Bij iPhoned zijn we bezig met review-updates. We bekijken of oudere iPhones nog het kopen waard zijn, of dat je beter voor een nieuw exemplaar kunt kiezen.

Dit keer was de iPhone SE 2020 aan de beurt en we kunnen het niet mooier maken dan het is: de compacte smartphone is echt geen aanrader meer. In onderstaand artikel lees je precies waarom.

 Dit is onze iPhone SE 2020 review-update

De beste iPhone-hacks van dit moment: 4 tips die altijd van pas komen

iPhone hacks

Er zitten genoeg handigheidjes verborgen in iOS op je iPhone die vrijwel nergens worden beschreven.

Soms loop je hier toevallig tegenaan, maar vaak ook niet. In deze iPhone-hacks laten we je een aantal van dit soort tips zien. Deze handige trucjes moet je zeker even uitproberen!

 Kende jij deze iPhone-hacks en tips al?

Het laatste iPhone-nieuws:

Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12
Apple iPhone 12

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen