De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iPhone 15 Pro Max wordt véél te heet (iPhone-nieuws #39)

Yannick Chalkiopoulos
30 september 2023, 16:00
3 min leestijd
iPhone 15 Pro Max wordt véél te heet (iPhone-nieuws #39)

Zo maakt iOS 17 je iPhone veel veiliger en deze iPhone 15 heeft de beste batterij. Dit en meer lees je in het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 15 Pro (Max) wordt gloeiend heet – dit is er aan de hand

iPhone 15 Pro (max)

Elk jaar wanneer er een nieuwe iPhone op de markt verschijnt, blijkt er wel een of ander probleem te zijn. Dit jaar is het probleem oververhitting, dat mogelijk wordt veroorzaakt door de nieuwe behuizing. De iPhone 15 Pro (Max) blijkt namelijk extreem heet te worden.

Oververhitte iPhone 15 Pro Max?

Deze 5 belangrijke instellingen maken iOS 17 veel veiliger

ios 17 veiliger

Je iPhone krijgt er met iOS 17 niet alleen toffe functies bij, maar wordt ook veel veiliger. Safari heeft er handige veiligheidsfeatures bijgekregen in iOS 17, en ook de nieuwe Check-in modus in Berichten is een belangrijke verbetering op het gebied van veiligheid. Wij vertellen je welke features iOS 17 veel veiliger maken én hoe je ze inschakelt!

Zó veilig is iOS 17

iPhone 15 (Plus) review: nu heb je écht geen Pro meer nodig

iphone 15 en iphone 15 plus

De iPhone 15 (Plus) is stiekem dé iPhone die je dit jaar moet kopen. Dankzij de verschillende nieuwe functies heb je eigenlijk geen iPhone 15 Pro meer nodig. Lees er alles over in deze iPhone 15 review!

Dit is de iPhone 15 (Plus)

iPhone 15 Pro review: de beste én de slechtste koop van dit jaar

iPhone 15 pro

De iPhone 15 Pro (Max) is Apple’s nieuwste telefoon en is nu overal te koop. Met een nieuwe behuizing van titanium en een extreem snelle A17 Pro-chip heeft Apple zeker veranderingen doorgevoerd, maar maken deze toevoegingen echt het verschil? In deze review van de iPhone 15 Pro lees je onze ervaringen met het toestel.

Is de iPhone 15 Pro het waard?

iPhone 15 batterijtest: deze iPhone heeft de beste accu

iPhone 15 batterij

Elke iPhone 15 heeft een vrij goede accu, maar welke versie van de iPhone heeft nou de beste batterijduur? Je denkt misschien meteen aan de iPhone 15 Pro Max, maar niets is minder waar.

In deze vergelijking wordt de batterijduur van de iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max, de iPhone 14iPhone 14 Pro Max en de iPhone 13 Pro Max met elkaar vergeleken!

Welke iPhone heeft de beste batterij?

iPhone SE 4 geruchten: dit kun je verwachten

iphone se 4

Volgens meerdere geruchten gaat de iPhone SE 4 een paar flinke upgrades krijgen. De iPhone SE 2022 was een prima budget-iPhone, maar het ontbreken van Face ID en de aanwezigheid van Touch ID gaf hem een behoorlijk verouderd uiterlijk. Daar lijkt met de iPhone SE 4 nu eindelijk een eind aan te komen. Dit maakt de iPhone SE 4 straks de beste budget-iPhone ooit!

Lees alles over de iPhone SE 4

CarPlay 2.0 komt eraan – Apple past website alvast aan

CarPlay design

Er komt een nieuwe versie van CarPlay aan! CarPlay 2.0 is een flinke uitbreiding op de eerste generatie en neemt vrijwel alle schermen van je auto over. Inmiddels heeft Apple de website aangepast, waardoor we een idee hebben wanneer de nieuwe versie van CarPlay komt. Dit is wanneer Apple CarPlay 2.0 uitbrengt!

CarPlay 2.0 komt eindelijk!

iPhone 12 straling: zo gaat Apple het probleem oplossen

iphone 12 straling

Franse autoriteiten kwamen erachter dat het stralingsniveau van de iPhone 12 hoger is dan wettelijk toegestaan, wat potentieel gevaarlijk kan zijn voor je gezondheid. Heb jij zo’n iPhone 12? Dan hebben we goed nieuws, want het probleem wordt snel opgelost.

Zo wordt de iPhone 12 weer veilig

Meer iPhone-nieuws

Bron afbeelding: ispazio.net
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu