Nieuwsoverzicht week 39: iPhone 7 Plus review en nieuwe MacBooks
Lars Paymans

Het iPhone 7-geweld ligt weer enigszins achter ons, maar dat betekent niet dat dit al een rustige week was. Ook de afgelopen zeven dagen was er weer genoeg iPhone nieuws. Hier zetten we het overzichtelijk op een rij.

iPhone 8 in Israël, roestvrijstalen frame

iPhone 8 Israël De iPhone 7 ligt nog maar net in de winkels, maar Apple kijkt alweer vooruit naar 2017. In een geheim kantoor in Israël zou er hard aan de iPhone 8 gewerkt worden. Deze krijgt een nieuw design, en zou een roestvrijstalen frame krijgen voor een nieuw high-end model. Hier horen we ongetwijfeld meer over binnenkort.

Medische diagnoses dankzij je Apple Watch

apple watch review De focus op gezondheid die Apple heeft wordt in de toekomst alleen maar groter. Apple zou met nieuwe Apple Watch-app en een focus op gezondheid ervoor willen zorgen dat de wearable door dokters gebruikt kan worden om betere diagnoses te stellen. De gegevens die de Watch de hele dag verzamelt over je hartslag en beweging zijn namelijk erg waardevol voor de medische sector.

Check de iPhone 7 Plus review

iPhone 7 Plus review Vorige week was de iPhone 7 aan de beurt, en deze week kreeg de iPhone 7 Plus een uitgebreide review op iPhoned. Dit jaar maakt Apple de Plus uniek door een dubbele cameralens toe te voegen, en dat merk je. Ook is de batterijduur beter dan ooit en presteert het toestel dankzij iOS 10 en de betere hardware zoals we gehoopt hadden. Groter is dit jaar met de iPhone 7 Plus dus ook echt beter. Lees er alles over in de iPhone 7 Plus review.

Nieuwe MacBook Pro eind oktober

Apple patenten Apple heeft nog wat verrassingen voor ons in petto voordat het jaar afgesloten wordt. Eind oktober zouden we al een nieuwe MacBook Pro te zien krijgen, die het roer helemaal omgooit. Ook verwachten we rond die tijd meer Mac-aankondigingen, dus reken er maar op dat we hier in de komende dagen en weken maar over te weten gaan komen.

iPhoned is genomineerd voor website van het jaar!

iPhoned Website van het Jaar 2016 We zetten onszelf niet vaak in het nieuwsoverzicht, maar vonden dit wel bijzonder genoeg. iPhoned is voor het eerst genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie nieuws en informatie. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, en als jij ons wil steunen kun je via deze link je stem achterlaten. Alvast enorm bedankt!

Breng nu je stem uit

Win een iPhone 7

iPhone 7 winnen We deden het al bij de iPhone 6S en de Apple Watch, en nu ook met de iPhone 7. iPhoned geeft een van onze gelukkige lezers een gloednieuwe iPhone 7 cadeau! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Iedereen die al ingeschreven is, maakt automatisch al kans op deze toffe prijs. Succes!

Lees het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.