Nieuwsoverzicht week 36: Verwachtingen van het iPhone 8-evenement en meer

Rick van der Veer
9 september 2017, 15:58
3 min leestijd
Nieuwsoverzicht week 36: Verwachtingen van het iPhone 8-evenement en meer

Heb je deze week niet al het iPhone-nieuws gevolgd? Geen probleem! In ons wekelijkse overzicht zetten we het belangrijkste nieuws uit de wereld van Apple op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Dit verwachten we van Apples iPhone 8-event

Volgende week heeft Apple weer een volgepakt evenement voor ons in petto. September is al jaren een bijzondere maand voor Apple-liefhebbers. Dit is immers de tijd van het jaar dat we na maanden van geruchten eindelijk de nieuwste iPhone te zien krijgen. Maar ook dit jaar heeft Apple meer om te presenteren. Sterker nog, dit is de eerste keer dat Apple drie nieuwe iPhones uit de doeken zal doen. Bereid jezelf voor op 12 september (en maak het wachten nog wat moeilijker) met onze lijst met verwachtingen.

→ Lees meer over wat we verwachten van het iPhone 8-evenement

Honkballers Boston Red Sox gebruiken Apple Watch om vals te spelen

Red Sox Apple Watch

De Apple Watch is niet alleen een uitstekend apparaat om je sportprestaties mee vast te leggen: je kunt hem ook gebruiken om vals te spelen. Volgens The New York Times hebben de Boston Red Sox misbruik gemaakt van de Apple Watch. Het team staat momenteel op de eerste plaats in de American League East, en zou deze positie deels te danken hebben aan een slimme manier van valsspelen. Omdat het volledige Red Sox-team een Apple Watch draagt, werd het horloge gebruikt om stiekem met elkaar te communiceren tijdens een wedstrijd.

→ Lees verder over het Apple Watch-valsspeelschandaal

6 tips om je Mac en MacBook klaar te maken voor macOS High Sierra

macOS High Sierra functies

Binnen nu en een paar weken verschijnt macOS High Sierra, de grote jaarlijkse update voor je iMac en MacBook. Om op de avond van de update vervelende situaties en problemen te voorkomen, is het slim om je Mac even voor te bereiden op de update. Dit hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, omdat je een groot deel van de tijd je Mac gewoon op de achtergrond zijn gang kunt laten gaan. Met deze tips bereid je jouw Mac optimaal voor op het nieuwe besturingssysteem.

→ Lees onze tips voor het installeren van macOS High Sierra

Opinie: Hoe Apple zijn videodienst kan onderscheiden van Netflix

Apple videodienst

Met alle geruchten kun je er niet meer omheen: Apple werkt aan een eigen tv-dienst met series en films. Al bijna een jaar gonst het van de geruchten in Cupertino. Apple zou stilletjes werken aan een eigen videodienst. Toch is de grote tegenstander Netflix daarmee nog niet verslagen. Netflix heeft inmiddels zoveel eigen ‘Originals’, die je nergens anders kunt bekijken. De vraag is dus hoe Apple dit ooit nog kan overtreffen.

→ Lees meer over wat Apple moet doen voor zijn videodienst

iPhoned geeft 2x een iPhone 8 weg!

iPhone 8 winnen

September is Apple-maand, en dat viert iPhoned met een bijzondere winactie. Doe mee en wie weet ben jij eind deze maand de eigenaar van een gloednieuwe iPhone 8! Dit jaar maak je zelfs twee keer kans als je op meerdere manieren meedoet. Wil jij een iPhone 8 winnen? Lees dan hieronder verder hoe je met de winactie mee kan doen.

→ Ontdek hoe jij een iPhone 8 kan winnen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen