De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Deze Apple-producten moet je nu niet kopen (iPhone-nieuws #31)

Michel van 't Klaphek
6 augustus 2022, 16:04
3 min leestijd
Deze Apple-producten moet je nu niet kopen (iPhone-nieuws #31)

Sommige Apple-producten kun je beter niet nu kopen, maar waarom niet? Dat en meer in dit overzicht van het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws.

Lees verder na de advertentie.

apple producten 2022

Koop deze Apple-producten niet nú (en wel over een maand)

Denk jij of een bekende eraan om een nieuwe iPhone, Apple Watch of iPad aan te schaffen? Ons advies: doe het niet! Tenminste, niet nu. De timing zou namelijk ontzettend ongelukkig zijn.

Over iets meer dan een maand trekt Apple namelijk een blik aan nieuwe producten open. Het zou daarom zonde zijn om het huidige model voor de volle mep in huis te halen.

→ Deze Apple-producten kun je nu beter niet kopen

5x waarom de Apple Watch Series 8 in september de show gaat stelen

De meeste ogen zijn aanstaande september op de iPhone 14 (Pro) gericht, maar vergeet ook de nieuwe Apple Watch niet. De Series 8 lijkt het namelijk helemaal anders aan te pakken.

Volgens geruchten krijgt het nieuwe Apple-horloge onder meer een veel betere accuduur, nieuwe gezondheidssensoren en als klap op de vuurpijl zou er een geheel nieuw model bijkomen: de Apple Watch Pro.

→ Lees verder over de verwachtingen voor de Apple Watch Series 8

Winactie: maak kans op de iPhoned- en Belsimpel-rugzak (totale waarde 1908 euro!)

De hele maand augustus staat iPhoned weer in het thema van Back to school. Als vervolg op onze succesvolle winactie van vorig jaar, doen we dat dit jaar dunnetjes over. Je maakt dus weer kans op prachtige prijzen!

Dit jaar hebben we weer een mooie iPhoned-rugzak gevuld met allerlei toffe apparatuur, gadgets, accessoires en producten. Deze producten kosten bij elkaar maar liefst 1423 euro!

→ Zo doe je mee aan Back to School 2022

iPhone 14 wordt niet duurder (maar in Nederland juist wél)

iPhone 14 prijzen

Volgens geruchten wordt de iPhone 14 niet duurder. Toch is de kans groot dat wij in Nederland wél meer voor de opvolger van de iPhone 13 gaan betalen. Hoe zit dat?

Ten eerste zit de torenhoge inflatie niet mee. Ook grote bedrijven als Apple zien hun geld met de dag minder waard worden. Daarnaast speelt ook de sterke dollarprijs van de afgelopen tijd een rol bij de prijs van de iPhone 14.

→ Hierom wordt de iPhone 14 duurder in Nederland

‘iPad 2022 krijgt nieuw ontwerp, maar behoudt de thuisknop’

Later dit jaar brengt Apple de tiende versie van de gewone iPad uit. De website MySmartPrice wist de hand te leggen op grove renders. Als die kloppen, krijgt het ontwerp van de betaalbare tablet eindelijk een update.

De randen boven en onder het scherm worden dunner, maar zijn niet gelijk aan de zijkanten, zoals op de iPad Air en iPad Pro. Daardoor blijft er ruimte voor de thuisknop. Eigenlijk dachten we dat Apple daar dit jaar afscheid van zou nemen.

→ Is dit het ontwerp van de 2022-iPad?

Streamingdiensten HBO Max en Discovery Plus gaan samen verder

HBO Max en Discovery Plus gaan fuseren. De samenvoeging gaat in 2023 plaatsvinden. Eerst zijn de Verenigde Staten aan de beurt; later volgen andere landen.

De samenvoeging is opvallend, want HBO Max werd afgelopen maart gelanceerd. Het lijkt er dan ook op dat de streamingdienst geen succes is.

→ Lees verder over het stoppen van HBO Max

Het laatste Apple- en iPhone-nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 8
Apple Watch Series 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen