iPhone 13-design, gratis AirPods en iOS 15 (iPhone-nieuws #28)

Michel van 't Klaphek
17 juli 2021, 16:14
3 min leestijd

Het design van de iPhone 13 ligt op straat. Verder is er goed nieuws voor mensen met weinig opslagruimte op hun iPhone of Apple Watch en kun je profiteren van een nieuwe Apple-actie.

Lees verder na de advertentie.

Video: ‘Dit is het design van de iPhone 13 en iPhone 13 Pro’

De doorgaans betrouwbare website MacRumors heeft via een anonieme bron dummymodellen van de nieuwe iPhone gekregen. Dit soort showmodellen worden door accessoiremakers gebruikt om alvast hoesjes voor de nieuwe telefoons te produceren.

Here is the iPhone 13!

Wie verlangt naar een nieuw iPhone-design komt van een koude kermis thuis. Het ontwerp van de nieuwe toestellen is vrijwel identiek aan de huidige modellen. Alleen de plaatsing van de camera’s bij de opvolgers van de iPhone 12 en iPhone 12 mini is anders.

Lees hier meer over het iPhone 13-design

Eindelijk: iOS 15 en watchOS 8 installeer je straks ook met beperkte opslag

iOS 15

Goed nieuws voor iedereen met beperkte opslag op haar of zijn iPhone of Apple Watch: watchOS 8 en iOS 15 hebben veel minder ruimte nodig om geïnstalleerd te worden.

Op de bètawebsite van Apple schrijft het bedrijf dat je nu kunt updaten, ook als je ‘minder dan 500mb aan vrije ruimte beschikbaar hebt’. Hoe Apple dit doet en hoeveel ruimte de opslag nu in beslag neemt, is niet duidelijk.

Lees verder over de opslagruimte van iOS 15

Apple Back to School 2021: gratis AirPods bij een Mac of iPad

apple back to school 2021

Afgelopen week ging de Back to School 2021-actie bij Apple van start. Dit jaar krijg je een gratis setje AirPods bij aanschaf van een iPad of Mac. Alleen studenten, ouders van studenten en onderwijsmedewerkers mogen met de actie meedoen.

Kopers krijgen een tweede generatie AirPods met ‘standaard’ oplaaddoosje. Wil je een draadloze oplaadcase, dan moet je 50 euro bijbetalen. Ook voor de AirPods Pro moet je een bedrag bijleggen: 100 euro.

Zo werkt de Apple Back to School-actie van 2021

iPhone 12 Pro Max stevig in prijs gedaald: hier is het toestel het goedkoopst

iPhone 13 beeldstabilisatie

Als je de iPhone 12 Pro Max bij Apple koopt, betaal je nog steeds de hoofdprijs. Gelukkig is het gigantische toestel bij veel webwinkels en providers inmiddels een stuk goedkoper.

Wij vertellen waar je de iPhone 12 Pro Max na deze prijsdaling het voordeligst aanschaft. Het toestel is de afgelopen periode namelijk flink goedkoper geworden, als je maar weet waar je moet zoeken.

Zo haal je de iPhone 12 Pro Max voordeliger in huis

Apple onthult MagSafe Battery Pack voor iPhone 12-serie

MagSafe Battery Pack iPhone 12

Apple heeft de MagSafe Battery Pack uitgebracht voor de iPhone 12. Het apparaatje klikt magnetisch op de achterkant van je iPhone en zorgt voor een langere accuduur.

De MagSafe Battery Pack is per direct te bestellen voor de iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Je betaalt er 109 euro voor. Magneten houden het apparaatje op zijn plaats. De MagSafe Battery Pack heeft een vrij lage capaciteit van 1460 mAh.

Dit moet je weten over de MagSafe Battery Pack

Nu een Apple Watch Series 6 kopen, of wachten? Dit is ons advies

Apple Watch Series 6 review

“Is het handig om nu een Apple Watch Series 6 te kopen, nu de Series 7 er bijna is?” Die vraag krijgt de iPhoned-redactie regelmatig gesteld. Afgelopen week hebben we daarom de voor- en tegenargumenten op een rijtje gezet.

Wat ons betreft is het antwoord simpel. Zoek je nu een uitstekende smartwatch, dan is de Apple Watch 6 een uitstekende aankoop. Heb je een minder groot budget, of kijk je liever even wat de Series 7 te bieden heeft, dan moet je nog twee maanden geduld hebben.

Dit is ons aankoopadvies voor de Apple Watch Series 6

Video van de week: AirPods 3-verwachtingen

AirPods 3: 7 verwachtingen voor Apples grootste AirPods-upgrade ooit
Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen