Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuwsoverzicht week 24: iPhone 8 renders en iPad Pro 10.5 preview

Wouter Nijsen
17 juni 2017, 15:48
3 min leestijd
Nieuwsoverzicht week 24: iPhone 8 renders en iPad Pro 10.5 preview

Heb je deze week niet al het iPhone-nieuws gevolgd? Geen probleem! In ons wekelijkse overzicht zetten we het belangrijkste nieuws uit de wereld van Apple op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

iPhoned ontwerpt de iPhone 8: onze visie voor de nieuwe iPhone

iPhone 8 render

De iPhone 8 laat nog even op zich wachten, maar geruchten schetsen al een aardig beeld van hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien. iPhoned sloeg wederom de handen ineen met ontwerper Mathijs Schrauwen om dit iPhone 8-concept te maken. Daarbij keken we uiteraard naar alle geruchten die de afgelopen maanden opdoken: een dubbele camera die een kwartslag gedraaid is, maar natuurlijk vooral het oled-display dat tot aan de randen doorloopt.

→ Lees verder en bekijk onze iPhone 8 renders

Download de iPhoned-app nu gratis in de App Store!

iPhoned

De afgelopen tien jaar kon je iPhoned al op allerlei manieren bereiken. Natuurlijk op onze website, maar ook via Twitter, Facebook en in je mailbox met onze dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Hier is een nieuwe optie bij gekomen: native op je iPhone met onze eerste iOS-app. Met de app krijg je toegang tot alles wat dagelijks op iPhoned verschijnt, zoals het laatste nieuws, de nieuwste apps, handige tips, uitgebreide reviews en nog veel meer. De app is volledig gratis is via onderstaande link te downloaden.

→ Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

iPad Pro 10.5 preview: tablet van de toekomst met de software van nu

iPad Pro 10.5 preview

Apple steekt dit jaar de iPad Pro in een groter jasje. Het 9,7-inch model heeft met een nieuw display letterlijk de ruimte om een nog betere tablet te worden. Eerlijk is eerlijk, de geruchten over de 10,5-inch iPad waren iets indrukwekkender dan het uiteindelijke product. Apple zou overwogen hebben om de schermranden volledig te schrappen, inclusief de homeknop. Die designkeuzes lijkt Apple nu (logischerwijs) voor de de iPhone 8 te bewaren. Toch doen we deze nieuwe iPad tekort als we het design helemaal zouden overslaan.

→ Lees verder in de iPad Pro 10.5 preview

Tim Cook bevestigt: Apple werkt aan zelfrijdende autosoftware

In een gesprek met Bloomberg doet de ceo van Apple iets wat hij zelden doet: concrete uitspraken over een project waar Apple achter de schermen mee bezig is. “We richten ons op autonome systemen”, aldus Cook. “Dit zien we als een kerntechnologie die enorm belangrijk wordt.” Al sinds 2014 sleutelt Apple aan een manier om software voor een zelfrijdende auto te maken. Dat begon met Project Titan, maar werd later teruggeschaald. Met een kleiner team ging Apple de weg op om auto’s met testversies van de software uit te proberen.

→ Lees verder over de Apple-autosoftware

‘Volledig uitgeruste iMac Pro kost meer dan 17.000 euro’

imac pro

De iMac Pro, de opgevoerde versie van Apples huidige all-in-one, kost volledig uitgerust mogelijk meer dan 17.000 euro. Het is dan ook geen Mac voor doorsnee gebruikers, maar eentje gericht op professionals met hoge eisen en een flinke zak geld. Voor 4999 dollar/euro krijg je het basismodel, met een 8-core Xeon-processor. iMac Pro upgrades zoals die van de processor (van 8 naar 18 cores) verhogen de totaalprijs naar verwachting met zo’n 4000 dollar.

→ Lees verder over de iMac Pro-upgrades

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu