iPhone 13 Pro is flink in prijs gedaald (iPhone-nieuws #17)

Michel van 't Klaphek
30 april 2022, 16:18
3 min leestijd

De iPhone 13 Pro is goedkoper dan ooit en de iPhone 14 komt in nieuwe kleuren. Dit is het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van afgelopen week.

Lees verder na de advertentie.

‘In deze kleuren is de iPhone 14 straks verkrijgbaar’

iPhone 14 kleuren

Ben je benieuwd in welke kleuren je de iPhone 14 straks kunt kopen? Volgens een wild gerucht voegt Apple paars toe aan de opties voor zowel de gewone iPhone 14 als de iPhone 14 Pro.

Hierdoor zouden de toestellen in het paars, grafiet, goud en zilver verkrijgbaar zijn. Ga je voor de iPhone 14 of iPhone 14 Max? Dan zou je kunnen kiezen tussen zwart, wit, blauw, rood en het nieuwe paars.

Zijn dit de kleuren van de iPhone 14?

iPhone 13 Pro is fors in prijs gedaald: hier is ‘ie nu het goedkoopst

iPhone 13 Pro

Het is de beste iPhone die Apple op het moment te bieden heeft: de iPhone 13 Pro. Apples paradepaardje is al eventjes op de markt en daarom zijn de prijzen inmiddels flink gezakt. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Uit ons onderzoekje blijkt dat een iPhone 13 Pro met abonnement vooral voordelig is als je weinig data en belminuten nodig hebt. Wil je juist een groot abonnement, dan kun je beter een losse iPhone 13 Pro nemen, bijvoorbeeld via een webwinkel.

Zo haal je de iPhone 13 Pro goedkoper in huis

‘Apple Watch kan straks via satellieten korte berichten sturen’

Apple Watch Satellieten

De volgende Apple Watch krijgt misschien een speciale verbinding met satellieten. Hiermee kun je straks in noodgevallen korte berichten sturen, zelfs zonder mobiel bereik.

Dat zegt betrouwbare analist Mark Gurman van Bloomberg in zijn meest recente nieuwsbrief. Er waren al eerder geruchten over het sturen van korte berichten via satellieten voor de iPhone, maar nog niet eerder voor de Apple Watch.

Lees verder over de Apple Watch met satellietverbinding

4x waarom de iPhone 14 Pro dit jaar écht de ‘betere’ iPhone wordt

iPhone 14 Pro beter

Langzaam maar zeker komt september steeds dichterbij en voor Apple-fans betekent dat maar één ding: nieuwe iPhones. Het lijkt erop dat het Pro-model dit jaar echt een stuk beter wordt dan het instapmodel, de ‘gewone’ iPhone 14.

Afgelopen week zetten we daarom de geruchten rondom de iPhone 14 Pro op een rijtje. We verwachten onder meer dat het Pro-model ein-de-lijk afscheid neemt van de notch. Ook geven de geruchten aan dat de iPhone 14 Pro een geheel nieuwe camera krijgt.

Dit is waarom de iPhone 14 Pro (waarschijnlijk) beter wordt

Tim Cook zit er warmpjes bij: Apple overtreft verwachte omzet in Q2 2022

Tim cook

Apple gaf onlangs zijn meest recente kwartaalcijfers vrij. Hieruit blijkt dat het bedrijf in Q2 van 2022 een omzet draaide van 97,3 miljard dollar. De techgigant is nu meer waard dan ooit.

Apple heeft zijn verwachte omzet voor Q2 van 2022 overtroffen. Uit de meest recente cijfers van de fabrikant blijkt dat het een omzet draaide van maar liefst 97,3 miljard dollar. Dat is zo’n 2 miljard meer dan verwacht en bijna 8 miljard meer dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar.

Lees verder over de alsmaar stijgende omzet van Apple

Videoreview: is de iPhone SE 2022 nog de moeite waard?

iPhone SE 2022 Review: nog steeds de moeite waard?

Het laatste nieuws over Apple en iPhones:

Bron afbeelding: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen