De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Deze nieuwe functies komen naar iOS 17 (iPhone-nieuws #15)

Yannick Chalkiopoulos
15 april 2023, 15:53
3 min leestijd
Deze nieuwe functies komen naar iOS 17 (iPhone-nieuws #15)

Een groot deel van de nieuwe functies in iOS 17 zijn gelekt en dit is waarom je jouw iPhone nooit in de trein moet opladen. Dit is het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van de week!

Lees verder na de advertentie.

iOS 17: lek verklapt alle functies die naar de iPhone komen

iOS 17

WWDC 2023 komt langzaam maar zeker dichterbij. Tijdens dit speciale event in juni zal Apple iOS 17 officieel introduceren. Er is nu eindelijk wat meer duidelijk over welke functies de update precies naar je iPhone gaat brengen.

De update is vooral gericht op prestaties, snelheid en stabiliteit. Maar er komen daarnaast behoorlijk wat nieuwe functies in iOS 17 aan. We zetten ze voor je op een rij.

Deze toffe nieuwe features komen naar je iPhone met iOS 17

Zo kijk je YouTube zonder reclame (en dat gratis!)

YouTube zonder reclame kijken

Het is je misschien al opgevallen: sinds de lancering van YouTube Premium krijg je steeds meer én langere reclame te zien bij de videodienst. Met een betaald YouTube Premium-account verdwijnt die reclame, maar dat kost je wel minimaal 6,99 euro per maand

Ben jij ook klaar met al die irritante reclame op internet en YouTube? Zo kijk je YouTube zonder reclame op je iPhone, en dat gratis!

Hoe kijk ik YouTube gratis zonder reclame?

Nóóit doen: iPhone opladen in de trein of op het vliegveld

iphone hacker trein

Je hebt tegenwoordig overal plekken om je iPhone op te laden, maar openbare laadstations, zoals die in de trein, op het vliegveld of in hotels moet je niet gebruiken. Dat zegt de FBI in een openbare waarschuwing. 

Benieuwd waarom het opladen van je iPhone zo gevaarlijk is op deze openbare plekken? Wij vertellen je wat er aan de hand is én wat je wel kunt doen om je iPhone op te laden!

Hoe gevaarlijk is het opladen van mijn iPhone dan?

iOS 16.4.1 is beschikbaar: deze problemen worden opgelost

iOS 16.4.1 iOS 16.4 AirPods iPhone-nieuws

Er is weer een nieuwe iOS-versie beschikbaar voor je iPhone! Eind maart bracht Apple iOS 16.4 uit, waarin een aantal handige nieuwe functies naar je telefoon zijn gekomen. Maar met iOS 16.4 kwamen er ook een aantal problemen bij.

In iOS 16.4.1 worden deze problemen (gelukkig) weer opgelost. Wij leggen je uit welke iPhone-problemen worden verholpen in de update.

Deze iPhone-problemen worden eindelijk opgelost

iPhone 15 Pro design onthuld (en zo ziet-ie eruit)

iphone 15 pro design

Op de Chinese versie van TikTok is een opvallende video opgedoken. In deze video is een dummy-model van de iPhone 15 Pro te zien. Met dit dummy-model krijg je een goed idee van het iPhone 15 Pro-design.

Op het eerste gezicht is er niet zo heel veel veranderd bij de iPhone 15 Pro, maar toch zijn er wel een aantal zaken anders. Bekijk hieronder de video!

Dit is de iPhone 15 Pro

AirPods updaten werkt niet? Dit is de bizarre oplossing van Apple

iOS 16.4 AirPods iPhone-nieuws

Net als voor de iPhone en Mac brengt Apple regelmatig updates voor de AirPods uit. Het maakt niet uit of je nou de AirPods 2Pro of Max hebt, de software wordt stiekem op de achtergrond bijgewerkt.

Apple heeft onlangs weer een nieuwe firmware-update uitgebracht voor de AirPods. Worden jouw AirPods niet automatisch bijgewerkt? Dan is dit de bizarre oplossing van Apple voor je probleem!

Vertel me de bizarre oplossing van Apple

Wil je altijd op de hoogte blijven van het iPhone-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Het laatste Apple- en iPhone-nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15 Pro
Apple iPhone 15 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu