Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuwsoverzicht week 24: verborgen iOS 8 features en iPhone 6 foto’s

Gijs Ettes
14 juni 2014, 14:02
3 min leestijd
Nieuwsoverzicht week 24: verborgen iOS 8 features en iPhone 6 foto’s

Elke zaterdag bundelen we in ons weekoverzicht het belangrijkste iPhone nieuws van de afgelopen dagen. Zo ben je in een minuut of vijf weer helemaal bijgelezen over alle ontwikkelingen in de wereld van Apple!

Lees verder na de advertentie.

Deze week stond het iPhone nieuws in het teken van nieuwe iPhone 6 foto’s van het grotere 5,5 inch-model en de behuizing. Verder kondigde Apple sommige iPhone adapters te willen vervangen en ontdekten we een aantal toffe iOS 8 features die we nog niet kenden.

‘Ook grotere versie iPhone 6 laat zich zien’

5,5 inch iphone nieuws

Eerder zagen we voornamelijk mockups en dummy’s gezien van het 4,7 inch toestel van de iPhone 6. Onlangs plaatste de bekende Twitter-lekker Sonny Dickson foto’s van het vermeende 5,5 inch-model in de kleuren wit en goud. Het ontwerp van dit toestel lijkt in essentie een grotere versie van de 4,7 inch variant te zijn. De iPhone 6 lijkt een stuk dunner, de achterkant heeft onderbrekingen voor de antenne en is dus niet uit één stuk metaal gemaakt. Kijkend naar de cameraled, zie je dat het langwerpige gedeelte van de iPhone 5S True Tone-sensor is vervangen. De powerknop is van de bovenkant verhuisd naar de rechterzijde van het toestel. Dat bedient waarschijnlijk veel gemakkelijker op zo’n groot toestel. Bij de FaceTime-camera zit een gaatje. Dat verschil met de 4,7 inch versie kan wijzen op een microfoontje of gewoon een productiefout in de dummy.

Moet je jouw iPhone adapter vervangen? Controleer het!

iphone adapter vervangen groot

Apple gaat een aantal Europese iPhone usb-adapters vervangen. Het bedrijf heeft laten weten dat sommige iPhone adapters overhit kunnen raken en daardoor een ‘veiligheidsrisico vormen’. Het gaat om adapters die horen bij de geleverde modellen iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S van oktober 2009 tot september 2012. Je kunt gemakkelijk bekijken of jij in het bezit bent van zo’n adapter. Aan de kant van de stekker staat boven de pinnen het modelnummer en tussen de pinnen de letters ‘CE’. Heb jij model A1300 en zijn de letters CE helemaal grijs, dan kun jij je iPhone adapter vervangen. Apple gaat de vervanging uiteraard gratis verzorgen. Neem je adapter mee naar een Apple Store, zodat de medewerkers hem kunnen identificeren. Vervolgens krijg je een nieuwe iPhone adapter mee naar huis.

Zo vind je het goedkoopste iPhone abonnement

ideals iphoned

iPhone abonnementen heb je in allerlei soorten en maten, maar het aanbod is zó groot dat je het lastig is om te bepalen welk abonnement het beste voldoet aan jouw eisen. Daarom zijn er de iPhoned iDeals: de beste deals afgestemd op de populairste gebruikersprofielen. Zo vind je een geschikt abonnement met een toestel, of je nu een lichte gebruiker bent die niet teveel wenst uit te geven of een grootverbruiker die de beste iPhone en veel MB’s nodig heeft. Lees verder en vind de goedkoopste iPhone aanbieding van dit moment!

4 verborgen iOS 8 functies die je nog niet kent

ios 8 release

Bijna twee weken geleden onthulde Apple de nieuwe versie van iOS tijdens de ontwikkelaarsconferentie WWDC. iOS 8 introduceert een behoorlijk aantal nieuwe functies, waarvan enkele nog niet gepresenteerd of bevestigd zijn. Eerder maakten we al kennis met nieuwe features als interactieve notificaties, widgets, verbeteringen voor de Foto- en Camera-app en de integratie van Shazam, Health en iCloud Drive. Of deze 4 iOS 8 functies ook worden geïmplementeerd is nog niet 100 procent zeker, maar afgaande op de laatste berichten lijken ze wel steeds meer een zekerheidje te worden.

Origineel tijdens Vaderdag? Doe een app cadeau!

Is je vader een enorme Apple-fan of heeft hij een iPhone of iPad, dan kun je ervoor kiezen om iTunes tegoed of een app cadeau te doen. Dit gaat heel eenvoudig via de App Store-app op je smartphone of tablet. Hoe? Check de video hieronder!

How-to: iTunes gifts / app cadeau doen (Dutch)

Check ook onze tips voor het kopen van de goedkoopste iPhone!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu