Viaplay aanbieding: bekijk de Formule 1 met 20% korting

Dit is hét moment om een iPhone 15 te kopen (iPhone-nieuws #49)

Piet-Jan Lentjes
9 december 2023, 16:01
3 min leestijd
Dit is hét moment om een iPhone 15 te kopen (iPhone-nieuws #49)

Wij vertellen je wanneer het beste moment is om een iPhone 15 te kopen! Dit en meer was het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week!

Lees verder na de advertentie.

Dit is het beste moment om een iPhone 15 (Pro) te kopen

iPhone 15

Het is alweer even geleden dat Apple de iPhone 15 heeft uitgebracht en de eerste prijsdalingen zijn begonnen. Waar bij Apple de prijzen van de iPhone 15 voor het hele jaar hetzelfde blijven, bieden aanbieders de nieuwste iPhone wél tegen een lagere prijs aan. Wij vertellen je wanneer het beste moment is om de iPhone 15 te kopen!

Dit is wanneer je een iPhone 15 moet kopen!

iPhoned-adventskalender 2023: iedere werkdag een nieuwe prijs!

iPhone adventskalender 2023

December is aangebroken en dat betekent dat het aftellen met de iPhoned-adventskalender kan beginnen! Van 4 tot en met 25 december maak je elke werkdag kans op een leuke prijs. Iedere werkdag opent er een vakje van de onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten.

Doe ook mee!

Deze functies komen met iOS 18 (waarschijnlijk) naar je iPhone

ios 18 gote update

De volgende grote update voor je iPhone is iOS 18. Daar moeten we nog even op wachten, want Apple brengt iOS 18 pas uit in september. Toch verklappen geruchten al een aantal nieuwe features die komend jaar naar je iPhone komen. Ben je benieuwd wat er allemaal gaat veranderen met de software-update?

Dit gaat er veranderen in iOS 18

Geheime iPhone-kaart: vaak bezochte locaties bekijken en verwijderen

kaart iphone

Op je iPhone zitten behoorlijk wat zaken verstopt. Veel van deze verborgen functies gebruik je zelfs nooit. Maar wist je dat de iPhone ook locaties bij kan houden die je vaak bezoekt? Deze functie heet ‘Belangrijke locaties’ en zit nogal verborgen op je iPhone. Hoe je deze kaart kunt vinden vertellen wij je in onderstaand artikel!

Hier vind je de geheime kaart op je iPhone

Zo verstuur je foto’s in de hoogste kwaliteit via WhatsApp

whatsapp foto

Als je wel eens foto’s naar je vrienden of familie hebt doorgestuurd via WhatsApp, heb je vast gemerkt dat de kwaliteit van de afbeeldingen een stuk minder is. Dat komt omdat WhatsApp de foto standaard een stukje kleiner maakt. Gelukkig kun je daar nu iets aan doen. Maar je moet de foto dan wel op een andere manier doorsturen!

En zo doe je het!

Elon Musk wilde Tesla aan Apple verkopen

Apple Car

Je zou het niet denken na alle recente discussies tussen Elon Musk en Apple over Twitter (of X), maar Elon Musk was van plan om Tesla aan Apple te verkopen. Jaren geleden heeft Elon Musk, de CEO van Tesla, Tim Cook benadert om een deal te bespreken voor de overname van het autobedrijf. Heel gek was dat toen niet, want het ging niet goed met het bedrijf van Elon Musk in 2020.

Maar is die ontmoeting er ooit gekomen?

Gratis versie Evernote krijgt beperkingen (dit zijn je alternatieven)

evernote alternatief

Evernote is een populaire app voor het maken en organiseren van notities en takenlijsten. Met de app kun je notities maken die uit een stuk opgemaakte tekst, een (deel van een) webpagina, een foto, een geluidsopname of een handgeschreven tekstje bestaan. Evernote heeft de gratis versie aangepast en hier een aantal beperkingen aan gehangen. Wij vertellen wat er anders is.

En dit zijn je alternatieven

Dieven geven gestolen Android terug: ‘Oeps, toch geen iPhone!’

gestolen Android

Een moderne Android is ongeveer net zoveel geld waard als een moderne iPhone. Toch blijkt dat voor dieven niet altijd een reden om er daadwerkelijk met een gestolen Android vandoor te gaan. Afgelopen maand gebeurde namelijk iets opvallends. Een echtpaar werd bestolen, maar kreeg hun smartphone meteen weer terug.

Zo kreeg het echtpaar hun smartphone terug

Meer iPhone-nieuws

Bronnen afbeeldingen: 9to5Mac, unsplash
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu