iPhone met 128GB aan opslagruimte steeds zekerder
Wouter Nijsen

Marktanalist Ming Chi Kuo vermoedde het al, maar informatie uit de interne productsystemen van de Duitse Media Markt lijkt het te bevestigen: er komt een iPhone 5 met 128GB aan opslagruimte.

Daarbij moet wel direct vermeld worden dat Chi Kuo het bij zijn voorspellingen over de iPhone 5S had, de vermoedelijke naam van de nieuwe iPhone die Apple op 10 september aan gaat kondigen.

→ Check ons overzicht voor het beste iPhone 5 abonnement!

Dit is natuurlijk fijn nieuws voor mensen die graag veel muziek luisteren of films kijken via hun iPhone. Je kunt de opslagcapaciteit van iPhones immers niet uitbreiden met een micro-sd-kaart. De iPad heeft al een optie van 128GB.

iPhone met 128GB waarschijnlijk alleen bij nieuwe 5S

Momenteel is de iPhone 5 te verkrijgen met 16, 32 en 64GB. De Duitse website Macerkopf, die met de informatie naar buiten kwam, geeft wel aan dat de informatie in het systeem ook een tijdelijke aanduiding voor een nieuwe iPhone kan zijn.

Wij vermoeden dan ook dat alleen de iPhone 5S een 128GB-optie gaat krijgen, zoals marktanalist Ming Chi Kuo al beweerde, al zou er natuurlijk weinig mis zijn met nog een extra iPhone 5-optie.

Ben je al helemaal benieuwd naar de telefoons die Apple mogelijk zal presenteren? Fris je geheugen even op met onze pagina’s over de iPhone 5C en iPhone 5S!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.