iPhone KPN aanbiedingen en acties

Redactie
15 oktober 2013, 21:48
2 min leestijd

iPhone 5S acties met KPN abonnement

De iPhone 5S is nu te koop bij KPN. Je kan de iPhone met een abonnement bestellen voor 12 of 24 maanden. Momenteel zijn er bij KPN speciale iPhone 5S acties waarmee het toestel nu extra aantrekkelijk is:

[service title=”iPhone 5S nu te koop bij KPN:” size=”32″]» iPhone 5S bij KPN, nu vanaf € 40 per maand! (meer info)[/service]

iPhone 5C acties met KPN abonnement

De iPhone 5C is nu te koop bij KPN. Momenteel zijn er bij KPN speciale iPhone 5C acties waarmee het toestel nu extra aantrekkelijk is bij een abonnement van 1 of 2 jaar:

[service title=”iPhone 5S nu te koop bij KPN:” size=”32″]» iPhone 5C bij KPN, nu vanaf € 40 per maand! (meer info)[/service]

iPhone 4S acties met KPN abonnement

Het netwerk van KPN in combinatie met de iPhone is een sterke combinatie. De iPhone 4 en ook iPhone 4S is inmiddels leverbaar bij KPN. Op deze pagina hebben we de beste KPN aanbiedingen in combinatie met een iPhone voor je op rij gezet:

[service title=”iPhone 4S nu te koop bij KPN:” size=”32″]» iPhone 4S: Nu te bestellen vanaf €40,- per maand (meer info)[/service]

kpn iphone

KPN prijzen iPhone abonnementen

KPN verkoopt alleen de iPhone 5S, iPhone 5C en de iPhone 4S. Er zijn 2 abonnementen die je kunt combineren met een iPhone. Het KPN mobiel basis abonnement en het Alles in 1 abonnement van KPN. Vooral in de snelheid van het internet en de hoeveelheid belminuten en SMS berichten wijkt af. Het juiste abonnement is per persoon verschillend. Afhankelijk van je bel, sms en internetgedrag. Kijk hieronder wat KPN jou te bieden heeft:

KPN Mobiel basis abonnement voor de iPhone:

Bij dit abonnement ligt de snelheid van het internet op maximaal 3,6 Mbps download en 2 Mbps upload. De datalimiet is vastgelegd op maximaal 200 MB.

Zoals de naam aangeeft betreffen dit de ‘basis’ instap abonnementen van KPN, je haalt hiermee niet het maximale uit je iPhone. Deze abonnementen zijn vooral geschikt voor iedereen die een lage prijs vooropstelt.

» Meer over de Bel-sms-web abonnementen van KPN in combinatie met een iPhone

KPN Alles in 1 abonnement voor de iPhone:

Dit is het abonnement wat het beste past bij een intensieve internetgebruiker volgens KPN. De internetsnelheid ligt op “4G” snelheid met een download snelheid van maximaal 50 Mbps. Upload is maximaal 25 Mbps. Belminuten en SMS berichten zijn bij alle Alles in 1 abonnementen onbeperkt te gebruiken. De minimale internetbundel is 500 mb, de maximale bundel 4000 mb.

» Meer over de Bel-sms-web XL abonnementen van KPN in combinatie met een iPhone

KPN Sim only aanbiedingen voor de iPhone:

Meer KPN iPhone nieuws

Categorieën: Aanbiedingen, Devices, Providers
Spotlight: KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's