iPhone in Nederland van T-mobile, vodafone of KPN?

Redactie
5 maart 2008, 19:19
1 min leestijd

iphone t-mobile kpn of vodafoneT-Mobile, Vodafone of KPN, wie introduceert de iPhone?
Er doen zich op dit moment verschillende geruchten voor over de introductie van de Apple iPhone in Nederland. Het lijkt erop dat we op de korte termijn meer duidelijkheid krijgen over de telecomprovider die in Nederland de iPhone op exclusieve basis mag gaan aanbieden: T-Mobile, Vodafone en KPN dingen mee naar de hoofdprijs.

De website allaboutphones.nl heeft een bericht naar buiten gebracht waarin een medewerker van T-Mobile aangeeft een introductie van de iPhone voor te bereiden voor eind maart aanstaanden. De bron kan helaas niet worden geverifieerd…. Kort hierna kwam Bright naar buiten met een reactie van een contactpersoon binnen T-Mobile waarin dit nieuws niet werd bevestigd maar ook niet ontkend….

Het blijft dus nog even spannend. Wel wordt duidelijk dat het naar verwachting niet lang meer gaat duren voordat we duidelijkheid gaan krijgen in deze zaak. Wij van iPhoned.nl houden je op de hoogte. Hier hoor je het als eerste als er meer duidelijkheid is over de iPhone introductie!

Heb jij meer info of een ‘scoop’? Neem contact met ons op!

In verschillende landen is de iPhone reeds via de officiële weg te koop, de iPhone wordt daar verkocht door de volgende telecomoperators:

  • Duitsland: T-Mobile
  • Frankrijk: Orange
  • Ierland: O2
  • Oostenrijk: T-Mobile
  • Verenigd Koninkrijk: O2
  • Verenigde Staten: AT&T
  • Nederland: T-Mobile, Vodafone of KPN….
Categorie: Providers
Spotlights: KPN, T-Mobile, Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's