iPhone met Hi abonnement – acties!

Redactie
11 oktober 2010, 22:19
1 min leestijd
iPhone met Hi abonnement – acties!

Het lijkt alweer lang geleden dat KPN officieel bekend maakte dat het de iPhone ging leveren. Ook het dochtermerk ‘Hi’ kwam kort daarna met iPhone abonnementen.

iPhone 5 vaste kortingen zolang je abonnement loopt

De iPhone 5 is ook te bestellen bij Hi. De abonnementen van Hi in combinatie met een iPhone 5 starten bij € 45,50,- per maand (op basis van toestellease).

Momenteel gelden er vaste kortingen voor de gehele looptijd van je abonnement. Je hebt zelf de mogelijkheid om je abonnement samen te stellen.

» Bekijk alle iPhone 5 prijzen en abonnementen bij Hi

iPhone binnen 24 uur op je deurmat bij Hi

De iPhones zijn zeer populair en de vraag is altijd net iets groter dan het aanbod in de beginfase van de nieuwste iPhone. Inmiddels is de iPhone bijna overal op voorraad. Bij Hi kun je de nieuwste iPhone 4s zelfs binnen 24 uur thuis hebben.

» Bekijk alle iPhone 4 en 4S prijzen en abonnementen bij Hi

Over Hi (netwerk KPN)

Hi is een dochteronderneming van KPN. Het is meer gericht op een society, Hi wilt zich hiermee tot de jongeren richten. Hi maakt gebruik van het KPN netwerk. De abonnementen waar je bij Hi uit kunt kiezen zijn veelzijdig en spelen in op specifieke behoeften.

Hi verkoopt de iPhone 4 en de iPhone 4s. Er zijn 3 verschillende abonnementen die je kunt combineren met een iPhone. Hi Messaging, Hi iPhone en het studentenabonnement. Het verschil zit voornamelijk in de snelheid van het internet, gebruik van Wifi hotspots en de optie om af te rekenen per seconde.

iPhone 4s en iPhone 4 met Hi abonnement:

De levertijd van de iPhone bij Hi is momenteel 24 uur. Je kunt er ook voor kiezen om een iPhone met Hi abonnement bij onderstaande shops bestellen.

Categorie: Providers
Spotlight: Hi

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's