iPhone beheerst browsergebruik en is de beste smartphone volgens Tweakers.net
Redactie

De iPhone is volgens Geenstijl het meest gebruikte mobiele apparaat om websites te bezoeken. En volgens een enquete van Tweakers.net is de iPhone de beste smartphone.

Geenstijl

Geenstijl publiceerde vanochtend een top 50 waarin alle mobiele apparaten staan waarmee Geenstijl.nl bezocht is. De iPhone staat met grote voorsprong op kop met 46,5% van de mobiele apparaten dat Geenstijl bezocht. De iPod Touch staat op nummer 2 met 11,36%. En dat terwijl Geenstijl niet eens een mobiele website heeft. Dit laat maar weer eens zien hoe goed Safari op de iPhone is. Ook komt er een iPhone applicatie. Dat zou het dataverkeer voor deze twee mobiele apparaten nog hoger leggen op Geenstijl.

Tweakers.net

Voor het tweede jaar op rij heeft de iPhone met een derde van de stemmen de Gouden Steeksleutel gewonnen voor beste Smartphone. Met 35,2% van de stemmen liet het menig HTC en Nokia achter zich.

Waar je zou verwachten dat Vodafone de Gouden Steeksleutel voor beste mobiele telefoon provider zou winnen, is het T-Mobile die de prijs in de wacht sleept. Door meerdere storingen is Vodafone tweede geworden en is T-Mobile de winnaar. Dit komt waarschijnlijk mede doordat ze het alleenrecht op de iPhone hebben.

Via: Geenstijl en Tweakers.net

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.