iPhone firmware 3.0: Zoeken in applicaties
Redactie

Een functie die tot nu toe nog veel gemist werd op de iPhone, was de functie tot zoeken in verschillende applicatie. Dit was een punt waar de iPhone achter liep op concurenten als Blackberry. Zeker voor de zakelijke klanten die willen zoeken in hun mail en agenda was dit een reden om geen iPhone te kopen. In firmware 3.0 zal het zoeken in verschillende applicaties wel mogelijk worden door middel van de iPhone versie van het programma Spotlight.

Met deze functie kun je zoeken in onder andere de applicaties iPod, mail, en kalender. Heel handig voor zowel de zakelijke klant die in zijn mailtjes wilt zoeken, als de normale klanten, die graag simpel het nummer dat zij willen luisteren willen vinden.

Ook zoeken op je springboard

Ook zal het mogelijk worden om op je springboard naar applicaties te zoeken. Zo komt er meer overzicht voor de mensen die misschien wel 9 pagina’s hebben volstaan met applicaties.

De nieuwe firmware met onder andere de zoekfunctie zal deze zomer gratis te downloaden zijn. Vanaf morgen zal er een beta-versie verspreid worden over de ontwikkelaars.

Al het nieuws over iPhone firmware 3.0 op iPhoned.nl!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.