iPhone firmware 3.0: MMS’en wordt mogelijk!
Redactie

In firmware 3.0, die deze zomer beschikbaar komt, zal er een mogelijkheid komen tot het versturen en ontvagen van MMS berichten. Dit heeft Apple bekend gemaakt op de keynote die gisteren gehouden werd in Cupertino, San Fransisco. Ook zal de bestaande SMS applicatie verder worden uitgebreid met functies die elke andere telefoon eigenlijk al heeft.

Met MMS kun je visitekaartjes, muziek-, en video-bestanden versturen naar andere mobiele telefoons. Door deze wijziging wordt ook de naam van de applicatie veranderd van SMS naar ‘Messages’. Hoe de naam van de applicatie op Nederlandse iPhone’s zal worden is nog niet bekend.

Verschillende mensen ontvingen eergisteren al een sms van T-Mobile waarin stond dat ‘MMS’en nu mogelijk is met de iPhone’. Maar dit is niet waar, de firmware komt pas van de zomer beschikbaar. Als je over een van de drie iPhone abbonementen beschikt, dan kun zit het MMS’en als het goed is bij je abbonement.

Niet alleen MMS, maar ook verbetering SMS

Ook zullen er op het gebied van SMS een aantal verbeteringen komen, die eigenlijk al sinds het bestaan van de iPhone aanwezig hadden moeten zijn:

  • Losse SMS berichten verwijderen
  • SMS berichten doorsturen

Al het nieuws over iPhone firmware 3.0 op iPhoned.nl!

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.