iPhone firmware 3.0: De eerste reacties
Redactie

Firmware 3.0 is nu een paar uur geleden geïntroduceerd, en er zijn al zeer veel reacties hierop te vinden. De reacties zijn overwegend positief, maar natuurlijk zijn er ook mensen die beweren dat dit er al vanaf het begin had moeten zijn.

Ik ben het aan de ene kant wel eens met deze critici. Bluetooth en MMS hadden natuurlijk al vanaf het begin beschikbaar moeten zijn. Er zijn honderden andere telefoons die dit al jaren eerder konden, dus waarom de iPhone niet?

Ook had wat mij betreft de push-notificatie eerder mogen komen. Apple introduceerde dit al eerder tijdens een keynote, maar het werd later toch weer verwijderd. Na de keynote van gisteren werd de de vraag ‘waarom heeft dit zo lang op zich laten wachten?’ gesteld. Apple kwam toen met het volgende slechte antwoord:

Wij hadden niet verwacht dat de iPhone zo veel gebruikers zou krijgen, en dat er zoveel applicaties voor de iPhone ontwikkeld zouden worden. Dit heeft de ontwikkeling van deze functie vertraagd.

Zelf vind ik dit heel slecht. Natuurlijk hebben ze een uitgebreid marktonderzoek gehouden, waardoor ze dit allang konden voorspellen.

Des al niet te min ben ik ervan overtuigd dat ik de update helemaal geweldig ga vinden. Sommige punten hadden natuurlijk allang in de telefoon moeten zitten, maar gelukkig komen ze nu wel. Beter laat dan nooit toch?

Al het nieuws over iPhone firmware 3.0 op iPhoned.nl!

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.