iPhone firmware 2.2.1 zorgt voor iTunes crashes
Redactie

Een grote hoeveelheid iPhone gebruikers melden op de discussiefora van Apple dat iTunes vaak crasht nadat ze getracht hebben de iPhone te synchroniseren na de installatie van de firmware 2.2.1.
Wat abnormaal lijkt, is dat blijkbaar niet enkel de crashes zich voordoen bij de iPhone, maar ook na synchronisatie van de iPod. Anderen zeggen dat de mislukte synchronisatie zorgt voor beschadigde audiobestanden op de iPhone. Sommige gebruikers beweren dat het probleem zich enkel voordoet bij de DRM (Digital Rights Management) van Apple, mits er geen probleem is met de synchronisatie van alle niet-DRM inhoud.

Waar nu juist het probleem ligt zal Apple spoedig moeten meedelen.
Voor diegenen die nog niet hebben ge-update naar deze firmware, voorlopig houden zo zou ik zeggen.

Nog iemand die hieromtrent problemen ervaart?

Via: Apple Discussionboards

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • SiPhoned

  ik zeg hier net nog dat ik nog moet updaten, maar na dit bericht wacht ik wel tot 2.2.2 😉 bedankt!!!

 • marcel ten brinck

  Zeker even wachten met updaten met firmware 2.1.1. Halverwege de installatie crashte de firmware installatie d.m.v. een foutmelding ITunes. Herstellen van oude settings via ITunes werkte ook niet. Mijn iphone was gewoon ‘dood’. Zelfs een harde reset kan niet meer uitgevoerd worden. Dat wordt een ritje naar het T-mobile service center.

 • Pinda

  bij mij was mijn ipod nano 4g gecrashed, maar dat was pas een paar dagen nadat ik m had aangesloten op mijn mac om via mijn pas ge-update itunes mijn muziek ‘handmatig’ te reorganiseren. dus geen automatische synchronisatie…

  ik kon m ook niet meer resetten, aan-uitzetten werkte ook niet. hij was vastgelopen en t schermpje was bevroren.

  ik heb m toen simpelweg aan laten staan tot de batterij helemaal leeg was, en nu doet ie t weer!!!

 • stefan

  …het probleem crashed niet alleen mijn I-tunes maar ontregeld ook de hele telefoon. Als ik een andere applicatie start duurt het vrij lang voordat die geladen is terwijl dat normaal in een fractie gebeurt was.