iPhone dummy’s te koop via internet
Redactie

Je ziet mensen op Youtube wel eens rare dingen doen met een iPhone. Zo zie je bijvoorbeeld mensen een iPhone kapot schieten of helemaal bekrassen met een spijker. De kans is groot dat de iPhone in het filmpje geen echte iPhone was, want er zijn al geruime tijd goede dummy’s verkrijgbaar via internet.

Een dummy is een voorwerp dat op een exacte replica van een origineel voorwerp lijkt. Het enige verschil met het origineel is dat de dummy niets kan. Het voorwerp bevat geen technische onderdelen. Dit maakt een dummy erg goedkoop vergeleken bij het origineel.

De iPhone dummy is te koop via de website iPhoneDummy.net. Het voorwerp kost 20 dollar. Voor deze prijs kan je dus een leuke grap maken zonder dat er een echte iPhone beschadigd wordt.

Een iPhone dummy kost 20 dollar en is te koop via de website van het gelijknamige bedrijf.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dutchcore

  Haha lol wilde al bijna me echte iPhone in de blender doen en kijken wat er gebeurde

  (dus niet haha)

  Maar wel goed voor weer kijkplezier op YouTube 😀

 • Sander Tamaëla

  Vind wel dat mensen gewaarschuwd moeten zijn, de kans dat dit soort producten als echt worden verkocht is natuurlijk behoorlijk groot.

  Iedereen die overweegt om een iPhone aan te schaffen, bekijk deze eerste werkend en verlies hem daarna niet meer uit het oog (je wilt niet dat deze alsnog wordt om gewisseld).