De 5 beste draadloze opladers voor je nieuwe iPhone 8, X, XS of XR

Lars Paijmans
3 maart 2019, 15:01
3 min leestijd
De 5 beste draadloze opladers voor je nieuwe iPhone 8, X, XS of XR

Als je een nieuwe iPhone 8, iPhone X, XR of XS hebt gekocht, wil je deze natuurlijk ook draadloos opladen. Jammer genoeg zit deze lader niet in de doos verpakt, en zul je er eentje los moeten aanschaffen. We zetten onze favoriete draadloze oplader voor de iPhone op een rij.

Lees verder na de advertentie.

iPhone draadloze opladers: onze favorieten op een rij

Als je op zoek bent naar een draadloze oplader voor je nieuwe iPhone, heb je de keuze uit tientallen producten. Dit komt omdat Apple de open Qi-standaard ondersteunt, die al jaren wordt gebruikt door Android-toestellen. Hierdoor heb je ruime keuze uit verschillende laders in verschillende prijscategorieën, al verkoopt Apple er ook al een aantal in zijn eigen winkels. In het onderstaande overzicht lichten we onze favorieten uit.

1. IKEA HEKTAR: 59,95 euro

Je verwacht het misschien niet, maar IKEA heeft een uitgebreide hoeveelheid draadloze opladers beschikbaar. Deze kun je als los plaatje aanschaffen, maar zitten ook in een aantal lampen verwerkt. Hierdoor kun je je iPhone op de voet van een lamp leggen en wordt de accu vanzelf bijgevuld.

Zoals de HEKTAR-lamp bijvoorbeeld. Deze industriële lamp heeft een plus-icoon op zijn voet, wat de draadloze lader aangeeft. Zolang je hier je iPhone oplegt, is de accu binnen de kortste keren weer mooi aangevuld.

Koop de IKEA HEKTAR

2. IKEA NORDMÄRKE: 34,95 euro

Hoef je geen hele lamp van IKEA in huis, dan is dit kleinere laadstation een beter alternatief. Je hebt de keuze uit een model met een houten of witte rand. Werk de kabel weg en voor je het weet heb je een mooie nieuwe manier om je iPhone van stroom te voorzien. Houd er wel rekening mee dat het draadloos laden wat trager gaat dan opladen met een kabeltje.

Koop de IKEA NORDMÄRKE

3. Belkin Qi draadloos laadstation: 34,95 euro

Belkin ondersteunt al jaren de Qi-standaard en profiteert daar nu mooi van. Dit betaalbare laadstation sluit aan op het stopcontact en kun je daarna een mooi plekje op je bureau of nachtkastje geven. Het enige wat je daarna hoeft te doen is je iPhone erop leggen om de accu bij te vullen.

Koop het Belkin Qi draadloos laadstation

iPhone draadloze opladers

4. Belkin Boost Up: 69,99 euro

De Boost Up van Belkin heeft een snellere oplaadsnelheid dan het bovenstaande laadstation. Daar merk je nu nog weinig van, maar in de toekomst wordt dit station bijgewerkt om ook de iPhone 8 op een snellere manier van stroom te voorzien. Een ingebouwd led-lampje laat zien dat het toestel wordt opgeladen.

Koop de Belkin Boost Up

iPhone draadloze opladers

5. Mophie draadloos oplaadstation: 64,95 euro

Ben je niet blij met het uiterlijk van bovenstaande laadstations? Dan is het minimalistischere Mophie-station misschien een betere keus. Deze zwarte schijf doet precies hetzelfde als de andere laders, alleen is hij net iets kleiner en heeft hij een rubberen buitenkant. Hierdoor blijft je iPhone goed liggen en glijdt hij niet snel van het station af.

Koop het Mophie draadloos oplaadstation

iPhone draadloze opladers

iPhone met draadloos opladen kopen

Natuurlijk heb je niet veel aan zulke mooie laadstations als je geen iPhone hebt die draadloos opladen ondersteunt. Check dan in het onderstaande overzicht de beste prijzen van het moment voor de iPhone 8 en nieuwer.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu