iPhone dev-team: Close the stable door!
Redactie

Er is een nieuw bericht geplaatst door het iPhone dev-team, getiteld: Close the stable door! Hierin bespreken ze enkele zaken over de nieuwe firmware 2.2.1, yellowsn0w en DFU-mode.

Firmware 2.2.1 bevat een baseband update, dit betekent dat yellowsn0w niet meer werkt als je via iTunes update. Als je wilt updaten naar 2.2.1, maar wel de mogelijkheid wilt behouden om je iPhone 3G te unlocken, zul je dit dus moeten doen via een aangepaste ipsw-file, waarin de baseband update niet zit verwerkt (dit kun je ook zelf doen via PwnageTool).

Als je een iPod Touch, een eerste generatie iPhone of een iPhone 3G die al in de fabriek geunlocked is hebt, dan kun je gewoon updaten en QuickPwn gebruiken om opnieuw te jailbreaken. De 2e generatie iPod Touch is nog niet te jailbreaken, maar hier zijn ze wel nog mee bezig.

Ook heeft het dev-team een nieuwe versie van PwnageTool en QuickPwn uitgebracht (versie 2.2.5), die de nieuwe 2.2.1 firmware ondersteunen. De windowsversie van QuickPwn zal binnenkort worden uitgebracht.

Tot slot is er nog een nieuwe methode gevonden om DFU mode te kunnen gebruiken binnen Mac OSX 10.5.6.

Meer informatie: het iPhone dev-team blog.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.