iPhone Dev-Team plaats screenshot Pwnagetool
Redactie

Het iPhone Dev-Team heeft vandaag een screenshot van de nieuwe Pwnagetool geplaats op Twitter. Pwnagetool is de derde jailbreaktool voor versie 3.2.2 en hoger. Het verschil tussen Pwnagetool en de twee andere, greenpois0n en limera1n, is dat je met Pwnagetool de basebandversie behoudt. Dit betekent dat hij de baseband niet zal updaten en dus kan je in de toekomst unlocken met ultrasn0w. Wat wel belangrijk is dat je baseband nog niet op 02.10.04 zit. Deze is nog niet te unlocken.

Hoe werkt Pwnagetool?

Met Pwnagetool kan je je firmware updaten zonder dat je de baseband-versie update. Als je dus nog op een lagere versie zit dan 4.1 en je wilt updaten naar 4.1, zal Pwnagetool iTunes vervangen bij het updaten. Normaal update je het iDevice met iTunes, nu laad je de nieuwe versie in in Pwnagetool en maak je een custom firmware aan. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een bootlogo in te stellen.

Op de screenshot die vandaag gepubliceerd is is te zien dat ook de Apple TV 2 te jailbreaken is. Pwnagetool is alleen te gebruiken op een Mac.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.