Dev Team brengt jailbreak iPhone 3GS uit
Redactie

Het iPhone Dev Team heeft haar jailbreak oplossing voor de iPhone 3GS uitgebracht. De 3GS met firmware versie 3.0 is nu te jailbreaken met de geupdate versie van ‘Redsn0w’. De ‘carrierlock’ van de iPhone 3GS kan verwijderd worden met de ‘Ultrasn0w’ oplossing, de software die we ook gebruiken voor de iPhone 3G.


Het iPhone Dev Team gaf eerder aan te willen wachten met de jailbreak voor de iPhone 3GS totdat firmware 3.1 beschikbaar zou zijn. Echter door een vroegtijdige lancering van een andere jailbreak oplossing van concullega ‘GeoHot’ met de naam ‘PurpleRa1n’ kon het iPhone Dev Team niet achterblijven.

Alle informatie en sources voor het jailbreaken van je iPhone 3GS tref je aan op de site van het iPhone Dev Team.

Voordat je aan de gang gaat met een jailbreak of unlock, bedenk je dan dat dit nooit zonder risico is en je iPhone voor goed kan beschadigen! Om dit tot een minimum te beperken: lees alle stappen goed en bekijk eerst of deze methode(s) wel geschik zijn voor jou type iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • DertKesh

  Ik vind redsn0w eigenlijk veel handiger en makkelijker als purplera1n. Maar toch goed dat er meerdere mensen zijn die zich bezig houden met het ‘hacken’ van de iPhone. Zo ontstaat er concurrentie en doet het DEV Team beter zijn best en komt altijd met een betere programma om het te jailbreaken/unlocken.

 • JH

  Al iemand ervaring hiermee met de 3GS?? Ik wil het ook gaan proberen, moet anders nog bijna 3 maand wachten tot mijn Hi abonnement afgelopen is….

 • Sonja

  Ik heb een (misschien) vreemde vraag, is jailbreaken hetzelfde als het simlock eraf halen?

  alvast bedank
  son

 • rjaw

  Nee Sonja, dit is niet hetzelfde, google maar gewoon even op “jailbreak” en zie wat er voor resultaten verschijnen. Lees er daar 2 of 3 van en leer dat jailbreaken niet hetzelfde is als simlock vrij maken. Het is veeeeel meer!

 • Ht

  Ik wil mijn iphone 3Gs jailbreaken, maar heb hem geupdate. Is er nog een manier om dit ondaan te maken en dan toch te jailbreaken?

  Alvast bedankt

 • tim

  redsn0w 16 voor de iphone heb je nodig voor de iphone 3g of de 3gs ipws 16 gr de heer hoof drikteur