iPhone Dev-Team brengt Redsn0w voor firmware 4.0 uit
Redactie

Het iPhone Dev Team heeft de eerste beta van firmware 4.0 weten te jailbreaken. In tegenstelling tot andere hackers hebben ze de jailbreak meteen openbaar gemaakt. Dit hebben ze gedaan in de vorm van een update van Redsn0w. Vanaf Redsn0w versie 0.9.5 kan je dus je iPhone met de eerste beta van firmware 4.0 jailbreaken.

Complicaties

Firmware 4.0 is vanaf vandaag door iedereen te jailbreaken, maar Cydia, Icy en Rock werken nog niet goed op deze firmware. De ontwikkelaars van de jailbreaksoftware moeten namelijk nog de nodige aanpassingen in de applicaties verwerken.

Ook verschillende modificaties werken niet op de nieuwe firmware-versie. Apple heeft namelijk erg veel veranderingen in de broncode van de firmware-versie doorgevoerd om toepassingen als multitasking mogelijk te maken. Dit is de reden dat modificaties als InfiniBoard en InfiniDock niet werken.

De jailbreaksoftware Redsn0w is gratis te downloaden via de website van het iPhone Dev-Team. De software werkt nog steeds hetzelfde, en dus kan je je iPhone met firmware 4.0 op precies dezelfde wijze jailbreaken als voorheen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.