iPhone best verkochte smartphone
Redactie

De iPhone is de best verkochte smartphone op dit moment, in het tweede kwartaal van 2011 was de iPhone goed voor 19 procent van de verzonden smartphones over de hele wereld. In hetzelfde kwartaal groeide het marktaandeel van de iPhone 142 procent, dus met de groei zit het ook snor.  Het is mooi dat de iPhone op nummer 1 staat, maar Samsung volgt meteen met 16,2 procent van de verscheepte toestellen.

Samsung groeit sneller

Wat ook verontrustend is, is dat het marktaandeel van Samsung sneller groeit. Terwijl Apple met 142 procent uitbreidt, groeit Samsung met maar liefst 380,6 procent. Als je de lijn doortrekt is Samsung binnen een half jaar nummer een. Waarschijnlijk is het succes te danken aan de Galaxy reeks, deze Android toestellen zijn erg populair. Hopelijk biedt de iPhone 5 die waarschijnlijk over een maand gelanceerd wordt de oplossing.

samsung galaxy

Populairder dan de iPhone?

Via: macnewsworld

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Spitske

    Ok, WAAROM is het VERONTRUSTEND(…) dat Samsung sneller groeit???

  • Long p

    Verontrustend voor Apple. Het zal waarschijnlijk ten koste gaan van de iPhone. Zelfde specs (globaal) maar ietsje goedkoper. Vaak maakt men de keuze tussen android en iOS. Volgens mij hebben mensen die minder geld voor een telefoon over hebben eerder android.

  • Spitske

    Idd verontrustend voor Apple… Niet voor de IPhone gebruiker, concurrentie is juist goed! In de post wordt een andere suggestie gewekt