Met deze cursus leer je voor 11,99 euro een iPhone-app bouwen (ADV)

29 oktober 2018, 12:04
2 min leestijd
Met deze cursus leer je voor 11,99 euro een iPhone-app bouwen (ADV)

Altijd al je eigen iOS-app willen ontwikkelen? Online cursusplatform Udemy geeft je nu maar liefst 94 procent korting op de cursus iOS development. Zo leer jij je eigen iPhone-app bouwen.

Zo leer je je eigen iPhone-app bouwen

Je kan eindeloos zoeken in de App Store, zonder die ene perfecte app voor jou te vinden. Hoe leuk is het dan als je zelf een applicatie kan bouwen? In de Udemy-cursus iOS 12 & Swift leer je iOS development met Xcode 10 en Swift 4.2.

Xcode is de ontwikkelomgeving van Apple, waarin je software ontwikkelt voor macOS, watchOS, tvOS en natuurlijk iOS. Swift is Apples eigen programmeertaal voor iOS en OS X, waarmee je applicaties bouwt.

Juist wanneer deze termen je nog helemaal niets zeggen en je geen ervaring met programmeren hebt, is de cursus van Udemy geschikt voor jou. Je leert namelijk de volledige basis en bouwt vervolgens drie verschillende soorten apps voor de iPhone en iPad. In de video hierboven zie je een introductie van één van de apps die je tijdens de cursus leert maken.

Leren op eigen tempo

Voorkennis is dus niet nodig. Wanneer je al bekend bent met een andere programmeertaal, kun je sneller door de cursus heen lopen. Uiteindelijk krijgen alle deelnemers stap voor stap een goed begrip van de belangrijkste aspecten van iOS app-ontwikkeling.

Omdat je met de nieuwste versies van de software en programmeertaal werkt, leer je apps te bouwen voor iOS 12, de laatste softwareversie van Apple. Daarnaast wordt de cursus in het Nederlands gegeven en leer je in je eigen tempo.

Schrijf je hier in voor de cursus iOS 12 & Swift

Hierdoor is de cursus voor iedereen toegankelijk, en volg je deze naast je werk, studie of andere dagelijkse bezigheden. Normaal kost de iOS 12 & Swift-cursus 199,99 euro, maar nu krijg je tijdelijk maar liefst 94 procent korting!

De cursus kost daarom tijdelijk slechts 11,99 euro. Hier krijg je uitgebreide uitlegvideo’s en artikelen en een certificaat van voltooiing voor terug. Ook geldt er binnen 30 dagen een geld-terug-garantie.

Over Udemy

Udemy heeft 80.000 online cursussen die door instructeurs worden gegeven. Je krijgt levenslange toegang tot je aangeschafte cursussen, dus je kunt leren in je eigen tempo.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu