iPhone Angry Birds met Star Wars en ebooks
Redactie

Rovio is de maker van Angry Birds voor de iPhone en heeft een opmerkelijke hint naar buiten gebracht. Het heeft er alle schijn van dat het populaire spel gecombineerd wordt met Star Wars. Een andere hint heeft betrekking op het lanceren van een boek applicatie.

Angry Birds en Star Wars

Er is een Tumblr pagina gelanceerd waarin een link wordt gelegd tussen Angry Birds en Star Wars. Op de webpagina zie je namelijk een Angry Bird met een zogenaamde lightsaber, die bekend is uit Star Wars. Het is nog niet duidelijk of er nu sprake is van een Star Wars level pack voor de game Angry Birds Space of dat er een nieuwe game Angry Bird Star Wars gelanceerd wordt. Op 8 oktober komt er wellicht meer duidelijkheid, want dan staat er wat te gebeuren in New York op Times Square om 10.00 uur plaatselijke tijd.

Angry Birds en ebooks

Rovio heeft de media uitgenodigd om naar de boek applicatie te komen kijken op de boekenbeurs in Frankfurt. De eerste book app van Rovio zal op 11 oktober gelanceerd worden op de beurs. Er staan groene varkentjes op de persuitnodiging afgebeeld, zodat er naar alle waarschijnlijkheid sprake is van een link met Bad Piggies en Angry Birds.

Zodra er meer nieuws naar buiten komt, zal er uitgebreider in worden gegaan op de nieuwe book applicatie en wellicht nieuwe game van Rovio.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.