‘Ook de iPhone 8 3D camera is niet op tijd klaar voor september’

Lars Paijmans
8 maart 2017, 14:28
1 min leestijd
‘Ook de iPhone 8 3D camera is niet op tijd klaar voor september’

Het begint er steeds meer op te lijken dat de iPhone 8 vertraagd is en niet op tijd klaar is voor een release in september. Nu lijkt namelijk ook de iPhone 8 3D camera langer op zich laat wachten.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 8 vertraagd door onderdelentekort

Een nieuw gerucht afkomstig uit Apples productieproces stelt dat STMicroelectronics de 3D camera van de iPhone 8 zou maken. Deze camera is een van de grootste vernieuwingen van de OLED iPhone 8, omdat deze diepte kan herkennen. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij gezichtsherkenning, maar ook bij augmented reality.

iPhone 8 vertraagd
Concept:AlHasan Husni

Deze fabrikant stelt nu (zonder Apple bij naam te noemen) dat een ‘enorme investering van een groot bedrijf’ voor een stijging in omzet in het tweede kwartaal van 2017 moet zorgen. De kans is groot dat het hier om Apple gaat, afgaande op eerdere geruchten. Om aan deze eis te voldoen moet de productie worden opgevoerd en dat kost tijd.

De kans is hierdoor groot dat ook STMicroelectronics de iPhone 8 3D Camera niet in september al af heeft. De maand waarin Apple altijd haar nieuwe toestellen lanceert. Dit verhaal sluit aan bij het gerucht dat Apple pas in september begint met de massaproductie van deze OLED-iPhone. Iets wat meestal al maanden eerder gebeurt.

Langer wachten op de OLED-iPhone?

Vanochtend schreven we al over het verhaal dat de iPhone 8 mogelijk de iPhone Edition gaat heten, maar waarschijnlijk ook pas later verschijnt. Apple zou momenteel zelfs nog met prototypes werken om de beste onderdelen voor de behuizing te bepalen. Hoewel Apple het toestel nog steeds tegelijk met de iPhone 7S in september zou onthullen, is de iPhone 8 pas een stuk later verkrijgbaar.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5mac
Categorieën: Devices, Geruchten
Devices: iPhone 8, iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen