Downloaden: De exclusieve iPhone 8 (PRODUCT)RED wallpaper

Lars Paijmans
20 april 2018, 15:01
1 min leestijd
Downloaden: De exclusieve iPhone 8 (PRODUCT)RED wallpaper

Om de iPhone 8 (PRODUCT)RED nog wat exclusiever te maken, staat er een exclusieve wallpaper geïnstalleerd op deze iPhone. Gelukkig maar dat je die ook gewoon hier kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 8 Product Red wallpaper downloaden

Apple gaat zuinig om met de wallpapers die standaard op een iPhone of iPad geïnstalleerd staan. Bij iedere grote update wijzigt het aanbod en verdwijnen er net zoveel achtergronden als dat er nieuwe bij komen.

Steeds vaker kiest Apple er ook voor om wallpapers exclusief op één toestel uit te brengen. Zo heeft de iPhone X een aantal achtergronden die je op geen enkel ander apparaat tegenkomt en hetzelfde geldt voor de iPad Pro en iPhone 8.

Zo heeft ook de onlangs gelanceerde iPhone 8 (PRODUCT)RED -waarvan een deel van de opbrengst naar aidsbestrijding gaat- een wallpaper die je op geen enkel andere iPhone tegenkomt. De achtergrond is ook onderdeel van de tweede beta van iOS 11.4, die sinds deze week voor testers beschikbaar is.

Vervolgens duurde het niet lang tot iemand de achtergrond uit de code had geplukt en online plaatste. In dit geval was het de bekende Twitteraar AR7, die regelmatig wallpapers ontwerpt en via het sociale netwerk deelt. Hierdoor kun je de achtergrond nu al downloaden voor je iPhone X of iedere iPhone onderaan dit bericht.

Rood voor het goede doel

De roodgekleurde iPhone 8 en 8 Plus zijn sinds vorige week in Nederland verkrijgbaar. Net als vorig jaar steekt Apple de iPhones in een rood jasje, dat slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Wacht dus niet te lang als je een iPhone 8 rood wil kopen. Opvallend genoeg heeft de iPhone X niet dezelfde behandeling gekregen, al zijn er geruchten dat dit model spoedig een gouden variant krijgt.

Product Red wallpaper

Download: iPhone X (PRODUCT)RED wallpaper

Product Red wallpaper

Download: (PRODUCT)RED wallpaper voor alle andere iPhones

Bron: AR7
Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen