De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

‘iPhone 8 en 7S pre-order start op 15 september, release op 22 september’

Lars Paijmans
7 september 2017, 8:54
1 min leestijd
‘iPhone 8 en 7S pre-order start op 15 september, release op 22 september’

We weten inmiddels dat Apple de iPhone 8 op 12 september onthult, maar wanneer beginnen de iPhone 8 pre-orders? Een nieuw gerucht (en wat logisch denkwerk) geeft antwoord.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 8 pre-orders starten op 15 september’

Er is al veel gezegd over het iPhone 8-event van volgende week, maar een aantal praktische zaken blijven onduidelijk. Zo weten we nog niet hoe de oled-iPhone gaat heten, en wanneer we (al dan niet online) in de rij mogen gaan staan voor de iPhone 8 pre-orders.

iPhone 8 pre-orders

Als we er vanuit gaan dat Nederland net als vorig jaar in de eerste groep landen zit, kun je op vrijdagochtend 15 september een exemplaar bestellen. Dit sluit aan bij voorgaande jaren. Of Apple nu of dinsdag of donderdag een keynote houdt: de eerstvolgende vrijdag starten de pre-orders en een week later worden de toestellen uitgeleverd.

15 september en 22 september zouden dus heel logisch zijn als we naar eerdere jaren kijken. Bovendien onderschrijft het Duitse Macerkopf op basis van bronnen dat providers zich voorbereiden op een lancering op die data. Naast de iPhone X) zullen op die data ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus in de verkoop gaan.

Toch nog op tijd

In de aanloop naar het Apple-event zijn er tientallen geruchten voorbij gekomen over de iPhone 8 release. Wat begon als een verhaal over productieproblemen, defecte testmodellen en ‘interne paniek’, lijkt nu toch goed af te lopen.

Op onze iPhone 8 pagina lees je alles over het nieuwe toestel. Heb je daarnaast geen zin om de hoge prijs van duizend euro te betalen, dan kun je meedoen met onze prijsvraag. Eind september geven we namelijk twee keer een iPhone 8 weg! Hieronder lees je hoe je meedoet.

Lees ook: Win een iPhone 8!

Bron: Macerkopf
Bron afbeelding: youtube
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu