‘Massaproductie iPhone 8 komt op gang, A11-chip en onderdelen lekken uit’

Lars Paijmans
21 augustus 2017, 13:53
1 min leestijd
‘Massaproductie iPhone 8 komt op gang, A11-chip en onderdelen lekken uit’

Met nog een paar weken te gaan, komt de massaproductie van de iPhone 8 nu echt op gang. Geleidelijk lekken steeds meer onderdelen uit en zijn ook hoesjesmakers begonnen met de laatste voorbereidingen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 8 massaproductie in volle gang

Op Chinese sociale netwerken is de stroom met gelekte iPhone-onderdelen inmiddels begonnen. Net als voorgaande jaren is dit de periode waarin de nieuwe iPhone op grote schaal van de productielijnen afrolt, waardoor het voor Apple moeilijker wordt om onderdelen geheim te houden.

Niet gek dus dat er in een paar dagen tijd allerlei onderdelen online verschijnen. Zo komt de nieuwe A11-chip voorbij, die de iPhone 7S en iPhone 8 draaiende houdt. Ook bevestigt een gelekte voorkant wederom het nieuwe design van de iPhone 8, met een kleine uitsnede aan de bovenkant. Hier zou de dubbele cameralens in verwerkt zitten, die voor gezichtsherkenning wordt gebruikt.

iPhone 8 massaproductie

Ook de Lightning-aansluiting, het moederbord en het glasplaatje zijn op dezelfde manier uitgelekt. Naar verwachting onthult Apple de iPhone 8 op een evenement die mogelijk over twee weken plaatsvindt.

Inmiddels hebben verschillende makers van iPhone-hoesjes ook hun beslissing gemaakt. Om er als eerste bij te zijn, maken zij nu al accessoires voor een smartphone die nog niet eens officieel onthuld is.

Nodus heeft zijn hoesjes al klaar

Zo zou hoesjesmaker Nodus via eigen bronnen bevestigd hebben gekregen dat het iPhone 8-design inderdaad overeenkomt met de gelekte afmetingen. Ook zou het toestel geen vingerafdrukscanner krijgen, zo stelt Nodus. Wat de hoesjesmaker ook opvalt is de grotere vergrendelknop, waar rekening mee moest worden gehouden tijdens het maken van de nieuwe hoesjes.

Lees ook: Dit verwachten we van de iPhone 8: de vernieuwingen op een rij

Bron: Slashleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen