Apple-event livestream: volg de onthulling van de iPhone 8 en iPhone X

Rutger Otto
12 september 2017, 17:00
2 min leestijd
Apple-event livestream: volg de onthulling van de iPhone 8 en iPhone X

Om 19.00 uur vanavond gaat het nieuwe evenement van Apple van start, waarin de nieuwe iPhones worden onthuld. Via deze iPhone 8 livestream kun je alles volgen.

Bekijk de iPhone 8 livestream

Het evenement dat Apple vanavond houdt om zijn nieuwe iPhones (en Apple Watch) te presenteren, vindt voor het eerst plaats in het Steve Jobs Theater. Dat gebouw maakt onderdeel uit van het nieuwe Apple Park en is vernoemd naar wijlen Apple-ceo Steve Jobs, die tien jaar geleden de allereerste iPhone toonde.

In het theater is ruimte voor duizend man, maar de rest van de wereld kan gewoon meekijken via een livestream. Deze iPhone 8 livestream begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is beschikbaar voor iedereen met de volgende apparaten:

  • iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9+ (via deze link)
  • Mac met Safari op macOS 10.11+ (via deze link)
  • PC met Microsoft Edge op Windows 10 (via deze link)
  • Apple TV tweede of derde generatie met versie 6.2 (via het Apple Events-kanaal)
  • Apple TV vierde generatie (via de Apple Special Event-app)

Op de website van Apple is een speciale pagina ingericht voor de iPhone 8 livestream. Zorg dat je de pagina vanaf Apple-apparaten opent met Safari of dat je op Windows 10 de Edge-browser gebruikt, want andere programma’s worden niet ondersteund.

iphone 8 livestream

Lees al het nieuws op iPhoned

Uiteraard kun je al het aangekondigde nieuws vanavond live meelezen op iPhoned.nl, waar we uitgebreid verslag doen van nieuwe toestellen en apparaten.

Daarnaast zijn we ook te volgen op Twitter voor een live-verslag en kun je samen met anderen meepraten op onze Facebook-pagina over de aankondigingen van het event.

Kun je het Apple event niet live meekijken? Dan kun je de keynote later nog eens in zijn geheel terugkijken via de YouTube-pagina van Apple. Wij maken overigens ook een samenvatting van de belangrijkste aankondigingen en highlights.

Nieuwe iPhones

Naast een iPhone 8 en 8 Plus wordt vanavond waarschijnlijk ook een iPhone X aangekondigd. Dit toestel krijgt naar verwachting als enige een groot oledscherm met dunne randen. Ook de homeknop zou verdwijnen. De andere modellen zouden het met het bekende iPhone 7 (Plus) ontwerp doen. Wel krijgen alle iPhones naar verwachting ondersteuning voor draadloos opladen.

Lees het laatste nieuws over de iPhone X

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's