‘In dit Israëlische Apple-kantoor wordt de iPhone 8 al getest’

Lars Paijmans
28 september 2016, 11:16
2 min leestijd
‘In dit Israëlische Apple-kantoor wordt de iPhone 8 al getest’

De iPhone 7 ligt nog maar net in de winkels, maar de ontwikkeling van de iPhone 8 is alweer in volle gang. Apple zou het nieuwe toestel stilletjes aan het ontwerpen zijn. Dat Apple voor de iPhone 8 Israël uitkiest is niet verwonderlijk.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 8 Israël wordt al getest’

Een anonieme bron die in de fabriek zou werken, sprak met Business Insider over de ontwikkeling van de iPhone. Apple zou het kantoor in Herzliya, Israel gebruiken voor de eerste ontwikkeling van de iPhone 8. Uiteindelijk zullen hier de toestellen niet geproduceerd worden. Apple benut het kantoor om de eerste versies van nieuwe producten uit te proberen.

iPhone 8 Israël

Veel informatie wil de bron niet geven, al benadrukt hij wel dat de iPhone 8 ‘anders’ zal worden dan de iPhone 6, iPhone 6S en iPhone 7. Hiermee doelt hij op het design, dat voor het eerst in de geschiedenis van Apple voor drie jaar achter elkaar nagenoeg hetzelfde is gebleven. Ook beweert hij dat de camera wederom beter zal worden dan voorheen.

Opvallend hierbij is dat de medewerker het toestel aanduidt met ‘iPhone 8’, iets wat eerder opdook en erop wijst dat Apple van plan is om de iPhone 7S volgend jaar over te slaan. Dit sluit aan bij eerdere geruchten die al opdoken voordat de iPhone 7 officieel onthuld was.

iPhone 7S wordt overgeslagen

Omdat Apple volgend jaar de iPhone een radicaal nieuw uiterlijk geeft met een edge-to-edge-display, de homeknop in het scherm verwerkt en de overstap maakt naar OLED, zou Apple de 7S overslaan. De grote hoeveelheid vernieuwingen zijn immers genoeg om de iPhone direct een nieuw cijfer te geven.

Het Israëlische kantoor van Apple bestaat al vier jaar, en er werken zo’n 800 mensen. In het verleden heeft Tim Cook gezegd dat dit het op één na grootste Research & Development kantoor van Apple is.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 8

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen