Dit zijn de 5 mooiste iPhone X en iPhone 8 hoesjes om nu al te kopen

Rutger Otto
22 september 2017, 15:24
3 min leestijd
Dit zijn de 5 mooiste iPhone X en iPhone 8 hoesjes om nu al te kopen

De iPhone 8 is al te bestellen en over anderhalve maand ligt ook de iPhone X in de winkel. Hoesjesfabrikanten hebben hun bescherming voor de nieuwe iPhones al klaar. Dit zijn wat ons betreft de 5 fraaiste.

Lees verder na de advertentie.

iPhone X en iPhone 8 hoesjes

Apple brengt dit jaar niet twee, maar drie nieuwe iPhones uit. De iPhone 8 en 8 Plus verschillen qua formaat nauwelijks van de iPhone 7 en 7 Plus, maar hebben wel een glazen achterkant. De iPhone X heeft een volledig nieuw design met een scherm dat verder tot de randen doorloopt. Kortom: er is genoeg veranderd om met nieuwe hoesjes en cases te komen. We zetten de mooiste hieronder op een rij voor iPhone 8 (Plus) en iPhone X.

1. Apple

iphone x case

Apple zelf heeft uiteraard zelf ook weer een aantal hoesjes voor de iPhone. Die zijn er in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een siliconenhoesje of een lederen case. Een siliconenhoesje kost 39 euro voor de iPhone 8 en 45 euro voor de iPhone 8 Plus. Ga je voor leer, dan betaal je 20 euro meer voor de iPhone 8 en 10 euro meer voor de Plus.

De hoesjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Overigens verkoopt Apple dezelfde hoesjes voor de iPhone 7. Helemaal nieuw zijn ze dus niet.

Voor de iPhone X zijn logischerwijs aparte hoesjes te koop. Ook hierbij kun je kiezen tussen siliconen (45 euro) en leer (59 euro). Daarnaast is er een Folio-hoesje van leer met een flap die ook de voorkant van het toestel beschermt. Die is verkrijgbaar in minder kleuren en een stuk duurder: 109 euro.

2. Mujjo


De bekende hoesjesmaker Mujjo kan ook dit jaar niet ontbreken. De fabrikant heeft leren hoesjes uitgebracht in de kleuren bruin en zwart. De goedkoopste voor iPhone 8 kosten 44,90 euro. Ga je voor versie die vijf euro duurder is, dan kun je er ook pasjes in kwijt. In de iPhone 8-versie steek je ze rechtop in de hoes, in de Plus-variant gaan ze er wat schuin in. De Plus-hoesjes zijn vijf euro duurder.

De Mujjo hoesjes voor de iPhone X lijken op die van de iPhone 8, maar dan met een verticale uitsnede voor de camera. Ook deze hoesjes zijn er in het bruin en zwart en gemaakt van leer. Je kunt kiezen voor versies zonder of met vakje voor pasjes en de prijzen zijn gelijk aan die van de iPhone 8-versie.

3. Case Mate

Case Mate is een bekende hoesjesmaker en heeft al verschillende iPhone-cases in de aanbieding voor de nieuwe iPhones. Daaronder zijn ook een aantal hoesjes met hysterische prints, maar je kunt ook voor de doorzichtige versie gaan. Hierdoor blijft het design van de iPhone zichtbaar, maar heb je hem wel goed beschermd.

Op dit moment is het doorzichtige hoesje alleen beschikbaar voor de iPhone X. Je betaalt er 19,99 euro voor.

4. Otterbox

Voor een iPhone 8 hoesje dat doorschijnt, kun je ook bij Otterbox terecht. De fabrikant verkoopt deze hoesjes voor 34,99 euro. De iPhone 8 Plus-versie kost 39,99 euro. Otterbox heeft nog veel meer cases op de website, mocht je iets anders zoeken. Zo zijn er gekleurde hoesjes met een uitsnede bij het Apple-logo of met een stevigere rand.

Otterbox heeft ook iPhone X hoesjes. Naast een doorzichtige case van 19,99 euro is er bijvoorbeeld ook een zwarte hoes die je open kunt klappen voor 49,99 euro.

5. Grovemade

De hoesjes van Grovemade bestaan in elk geval voor een deel altijd uit hout. Dat geeft de iPhone een unieke uitstraling. Er is bijvoorbeeld de Walnut iPhone case (99 dollar voor iPhone 8 en X, 109 euro voor iPhone 8 Plus) die de achterkant en zijkanten van de telefoon bedekt met hout. De case wordt na bestelling binnen een maand verzonden voor de iPhone 8 (Plus) en is vanaf 27 november leverbaar voor de iPhone X.

Ook biedt Grovemade een houten case met een lederen flap voor de voorkant, waar ook pasjes in bewaard kunnen worden. Deze versie is nog wat duurder: 129 euro voor iPhone 8 en X, 139 euro voor iPhone 8 Plus.

iPhone 8 of iPhone X kopen

Ben je van plan een nieuwe iPhone te kopen? Bekijk dan onze prijsvergelijkers voor gunstige prijzen om een iPhone 8 los of iPhone 8 met abonnement te kopen. Je kunt ook kiezen voor een iPhone X los of een iPhone X met abonnement.

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen