Nederlandse verkoop iPhone 8 en 8 Plus officieel gestart

Lars Paijmans
22 september 2017, 8:00
3 min leestijd
Nederlandse verkoop iPhone 8 en 8 Plus officieel gestart

De bewuste vrijdag in september is weer aangebroken: Apple brengt vandaag nieuwe iPhones uit. De iPhone 8 in Nederland is nu verkrijgbaar! En zo ziet de verkoopstart eruit.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone 8 in Nederland nu verkrijgbaar

Net als vorig jaar zit Nederland wederom bij de eerste groep landen waar de iPhone 8 en iPhone 8 Plus verschijnen. Je hoeft dus geen ritje naar Duitsland te maken om als eerste met Apples nieuwe toestel aan de slag te kunnen.

Wil je de iPhone 8 of 8 Plus nu zo snel mogelijk in huis halen? Gebruik dan nu onze prijsvergelijker en vind eenvoudig de beste deal die bij jou past.

Bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag verzamelden zich vanochtend vroeg weer een aantal Apple-enthousiastelingen. Urenlang in de rij staan om een exemplaar te bemachtigen is anno 2017 niet meer nodig dankzij Apples reserveringssysteem, maar voor veel mensen blijkt het toch een traditie te zijn geworden.

iPhone 8 in Nederland

Ook dit jaar staat iPhoned ‘s ochtendsvroeg bij een Apple Store om zo snel mogelijk een iPhone 8 in handen te krijgen. Houd onze website vandaag dus extra goed in de gaten, want vanavond verschijnt onze eerste indruk van Apples nieuwste toestel. Als je zelf een iPhone 8 in huis haalt, kun je meteen aan de slag met iOS 11, de nieuwe update die we eerder deze week uitgebreid behandeld hebben in onze iOS 11 review.

Anders dan anders

Hoewel er dus veel hetzelfde is gebleven, is dit jaar de iPhone-lancering toch iets anders dan we gewend zijn. Naast de iPhone 8 en 8 Plus verschijnt er over iets meer dan een maand immers nog een iPhone. Met een nieuw ontwerp en Face ID is de iPhone X de blikvanger van dit jaar, waardoor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus misschien niet de enthousiaste ontvangst krijgen die ze anders wel hadden gekregen.

Dit betekent ook dat er in de Apple Stores nog steeds een (kleine) voorraad aan toestellen beschikbaar is. Heb je dus geen reservering geplaatst, dan kun je een gokje wagen en je dichtstbijzijnde Apple Store bellen. Wie weet ligt het model dat je zoekt er nog gewoon in de schappen.

iPhone 8 (Plus) online bestellen

Heb je vandaag geen iPhone 8 of iPhone 8 Plus in huis gehaald, maar heb je wel interesse? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om vanuit je luie stoel een bestelling te plaatsen. Alle providers en webshops leveren de nieuwe iPhones vanaf vandaag uit. Dat kan bij de Apple Store, of bij onderstaande webshops en aanbieders. Hieronder hebben we de beste prijzen en aanbiedingen voor een iPhone 8 abonnement op een rijtje gezet.

iPhone 8 bestellen

Via onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone 8. Kies je voor een losse iPhone 8, dan begint het bij 809 euro. Een iPhone 8 met abonnement is verkrijgbaar bij alle grote providers. Ontdek de beste prijzen:

Apple iPhone 8

Apple iPhone 8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Abonnement v.a.

€ 28,50 p/m

Met abo

Los nieuw v.a.

€ 549,95

Los toestel

iPhone 8 Plus bestellen

Via onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone 8 Plus. Kies je voor een losse iPhone 8 Plus, dan begint het bij 899 euro. Een iPhone 8 Plus met abonnement is verkrijgbaar bij alle grote providers. Ontdek de beste prijzen:

Apple iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 693,95

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 249,-

Refurbished
Categorieën: Apple, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen