Nederlandse verkoop iPhone 8 en 8 Plus officieel gestart
Lars Paymans

De bewuste vrijdag in september is weer aangebroken: Apple brengt vandaag nieuwe iPhones uit. De iPhone 8 in Nederland is nu verkrijgbaar! En zo ziet de verkoopstart eruit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iPhone 8 in Nederland nu verkrijgbaar

Net als vorig jaar zit Nederland wederom bij de eerste groep landen waar de iPhone 8 en iPhone 8 Plus verschijnen. Je hoeft dus geen ritje naar Duitsland te maken om als eerste met Apples nieuwe toestel aan de slag te kunnen.

Wil je de iPhone 8 of 8 Plus nu zo snel mogelijk in huis halen? Gebruik dan nu onze prijsvergelijker en vind eenvoudig de beste deal die bij jou past.

Bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag verzamelden zich vanochtend vroeg weer een aantal Apple-enthousiastelingen. Urenlang in de rij staan om een exemplaar te bemachtigen is anno 2017 niet meer nodig dankzij Apples reserveringssysteem, maar voor veel mensen blijkt het toch een traditie te zijn geworden.

iPhone 8 in Nederland

Ook dit jaar staat iPhoned ‘s ochtendsvroeg bij een Apple Store om zo snel mogelijk een iPhone 8 in handen te krijgen. Houd onze website vandaag dus extra goed in de gaten, want vanavond verschijnt onze eerste indruk van Apples nieuwste toestel. Als je zelf een iPhone 8 in huis haalt, kun je meteen aan de slag met iOS 11, de nieuwe update die we eerder deze week uitgebreid behandeld hebben in onze iOS 11 review.

Anders dan anders

Hoewel er dus veel hetzelfde is gebleven, is dit jaar de iPhone-lancering toch iets anders dan we gewend zijn. Naast de iPhone 8 en 8 Plus verschijnt er over iets meer dan een maand immers nog een iPhone. Met een nieuw ontwerp en Face ID is de iPhone X de blikvanger van dit jaar, waardoor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus misschien niet de enthousiaste ontvangst krijgen die ze anders wel hadden gekregen.

Dit betekent ook dat er in de Apple Stores nog steeds een (kleine) voorraad aan toestellen beschikbaar is. Heb je dus geen reservering geplaatst, dan kun je een gokje wagen en je dichtstbijzijnde Apple Store bellen. Wie weet ligt het model dat je zoekt er nog gewoon in de schappen.

iPhone 8 (Plus) online bestellen

Heb je vandaag geen iPhone 8 of iPhone 8 Plus in huis gehaald, maar heb je wel interesse? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om vanuit je luie stoel een bestelling te plaatsen. Alle providers en webshops leveren de nieuwe iPhones vanaf vandaag uit. Dat kan bij de Apple Store, of bij onderstaande webshops en aanbieders. Hieronder hebben we de beste prijzen en aanbiedingen voor een iPhone 8 abonnement op een rijtje gezet.

iPhone 8 bestellen

Via onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone 8. Kies je voor een losse iPhone 8, dan begint het bij 809 euro. Een iPhone 8 met abonnement is verkrijgbaar bij alle grote providers. Ontdek de beste prijzen:

iPhone 8
7,0
Welke iPhone 8 wil je?
Selecteer:
64GB
128GB
256GB
iPhone 8 met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 21,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 13,00 p/m
Sim only nodig?

iPhone 8 Plus bestellen

Via onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone 8 Plus. Kies je voor een losse iPhone 8 Plus, dan begint het bij 899 euro. Een iPhone 8 Plus met abonnement is verkrijgbaar bij alle grote providers. Ontdek de beste prijzen:

iPhone 8 Plus
7,5
Welke iPhone 8 Plus wil je?
Selecteer:
64GB
128GB
256GB
iPhone 8 Plus met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 26,50 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 19,00 p/m
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.