‘Apple bundelt iPhone 8 met gratis AirPods, verbetert telefoonspeaker’

Lars Paijmans
8 mei 2017, 9:21
1 min leestijd

Een video kijken of muziek luisteren over de speakers van de iPhone 8 gaat beter klinken dan ooit. Daarnaast gaan geruchten dat Apple het nieuwe toestel levert met gratis AirPods.

Lees verder na de advertentie.

Apple geeft iPhone 8 gratis AirPods in verpakking

De telefoonspeaker is het dunne speakertje dat je tegen je oor houdt tijdens het bellen. Apple verbeterde die al met de iPhone 7, zodat er ook muziek mee afgespeeld kon worden. Op die manier wordt stereogeluid mogelijk zonder dat de iPhone aan de bovenkant gaatjes nodig heeft voor de speaker.

iPhone 8 gratis AirPods

Dit jaar zet Apple de volgende stap met de iPhone 8. Volgens analisten van JPMorgan wordt de speaker wederom krachtiger gemaakt, zodat deze luider en beter klinkt. Bovendien moet de waterbestendigheid van de nieuwe iPhone verbeterd worden, wat weer aansluit bij eerdere berichten.

Een andere bewering die de analisten op basis van industriebronnen doen, klinkt wat minder geloofwaardig. Geclaimd wordt dat Apple de iPhone 8 met een gratis setje AirPods levert. Het bedrijf zou hiermee de hogere aanschafprijs van de iPhone willen compenseren. Vermoedelijk gaat het toestel minstens 1000 dollar kosten.

Een reactie op de Galaxy S8

Dit zou een grote stap zijn voor Apple, omdat AirPods nu voor 179 euro in de winkels liggen. Bovendien zijn ze niet aan te slepen, met levertijden die oplopen tot zes weken. De draadloze oordopjes zijn erg populair, en Apple liet vorige week tijdens de kwartaalcijfers nog weten dat ze flink wat geld in het laatje brengen. Is het bedrijf bereid deze nieuwe inkomstenbron op te geven?

Het bundelen van de iPhone 8 met gratis AirPods zou een reactie kunnen zijn op de Galaxy S8 van Samsung. Dit toestel werd ook met een setje high-end oortelefoontjes gebundeld ter waarde van honderd euro.

Lees het laatste nieuws over AirPods

Bron: Macrumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen