‘Nieuwe iPhone 8-foto’s tonen Touch ID aan de achterkant’
Erwin Vogelaar

Nieuwe iPhone 8-foto’s geven de duidelijkste blik op wat mensen van het nieuwe design verwachten. Of is dit toch de definitieve versie van de nieuwe iPhone?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 8-foto’s

Een nieuwe serie iPhone 8-foto’s geeft een idee van het nieuwe design voor het toestel. We hebben al veel gelekte afbeeldingen langs zien komen, maar deze foto’s zijn het meest duidelijk en het meest realistisch. Hiermee zeggen we niet dat de foto’s daadwerkelijk de definitieve versie van de iPhone tonen, maar in ieder geval geven ze een indicatie over wat Apple later dit jaar aankondigt.

Het grootste verschil tussen de verschillende gelekte afbeeldingen van de iPhone 8, is waar Touch ID verstopt zit. De hardnekkigste geruchten zijn dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel wordt geplaatst, zoals ook in deze foto’s het geval is. De scanner is in de afbeeldingen net onder het Apple-logo te zien. Het effect is niet heel mooi en de locatie is vrij onpraktisch. Hierdoor vinden we deze foto’s niet bijzonder betrouwbaar.

De afbeeldingen komen van de Chinese website iPhoneros. De website claimt via een betrouwbare bron de foto’s gekregen te hebben. Deze bron heeft eerder al correctie afbeeldingen van andere producten geleverd en heeft volgens de website nog nooit onjuiste informatie gestuurd.

Of de iPhone 8 op de foto’s nou echt is of niet, dit is in ieder geval een design dat Apple heeft getest. Dat kan niet anders. Als het uiteindelijke design er niet zo uit ziet, had het toestel er wel zo uit kunnen zien.

Naast de positie van de vingerafdrukscanner, zijn er ook veel geruchten over de releasedatum van het toestel. September ligt het meest voor de hand, maar geruchten spreken ook over de laatste maanden van het jaar en zelfs 2018. Lees alle iPhone 8 releasegeruchten op een rij of zelf te bepalen wat je het meest logisch lijkt.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 8

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.