De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

‘iPhone 8-event op 12 september, toestel verkrijgbaar op de 22ste’

Erwin Vogelaar
28 augustus 2017, 15:56
2 min leestijd
‘iPhone 8-event op 12 september, toestel verkrijgbaar op de 22ste’

Apple houdt waarschijnlijk op 12 september zijn iPhone 8-event, waar ook de iPhone 7S en 7S Plus worden onthuld. De toestellen moeten vervolgens op 22 september in de winkels liggen.

Onlangs zijn de namen van de nieuwe iPhones in de software van iOS 11 opgedoken. Hieruit blijkt dat de iPhone 7S en 7S Plus qua benaming zullen worden overgeslagen. Apple zal dus volgens de laatste geruchten de volgende toestellen lanceren:

Update 28 augustus: De Wall Street Journal en CNBC berichtten onafhankelijk van elkaar dat Apple inderdaad op 12 september een keynote organiseert om nieuwe producten te onthullen. Het enige wat nu nog ontbreekt is de uitnodiging van Apple zelf.

Lees ook: Dit verwachten we van Apples iPhone 8-event

‘iPhone 8-event en release op 12 september’

September komt snel dichterbij. Dat is spannend, want het is de maand waarin Apple zijn nieuwe smartphones uit de doeken doet. Zowel de iPhone 7S, 7S Plus als de iPhone 8 worden waarschijnlijk deze maand tijdens een evenement onthuld. Volgens de Franse website Mac4Ever houdt Apple dit evenement op dinsdag 12 september. De smartphones zijn vervolgens anderhalve week later op 22 september te koop.

Neem deze geruchten met een korrel zout, want verschillende data voor het evenement en de release vliegen in het rond. Mac4Ever stelt deze informatie echter van verschillende Franse providers gehoord te hebben.

iPhone 8-event

De data zouden best wel eens kunnen kloppen. Apple onthult namelijk doorgaans op een dinsdag of woensdag zijn nieuwe iPhone. Iets later wordt het toestel verkocht, al verschilt het per land wanneer gebruikers met de telefoons aan de slag kunnen.

Ook nieuwe Apple TV en Apple Watch

Tijdens het evenement onthult Apple waarschijnlijk niet alleen de nieuwe iPhones. Ook staan mogelijk een nieuwe 4K-versie van de Apple TV en de Watch Series 3 klaar. Het is echter niet duidelijk wanneer deze producten verkrijgbaar zijn.

Het is overigens goed mogelijk dat in september enkel nog de iPhone 7S en 7S Plus verkrijgbaar zijn en dat de iPhone 8 pas op een later moment uitkomt. Dit toestel wijkt namelijk flink af van de andere iPhones.

De iPhone 8 is de premium optie, gericht op de professionele gebruiker. Het toestel moet een volledig nieuw design krijgen, waarbij het scherm bijna over de volledige voorkant van het toestel wordt geplaatst en de homeknop verdwijnt. De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk ook een flink prijskaartje. Volgens geruchten begint dit toestel namelijk met 64GB opslagruimte, maar er zijn ook opties met 256GB en 512GB.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Mac4Ever
Bron afbeelding: MKBHD
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu